ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτες εικόνες στο ειρηνοδικείο Αθηνών: Έγιναν πλειστηριασμοί μέχρι και στους διαδρόμους (video)

Απίστευτες εικόνες στο ειρηνοδικείο Αθηνών: Έγιναν πλειστηριασμοί μέχρι και στους διαδρόμους (video)

Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, την χρονική στιγμή δηλαδή που λήγει η προκαθορισμένη ώρα για τους πλειστηριασμούς, ο κ. Αλέξανδρος Παπαδημητρίου καταγγέλλει πως συμβολαιογράφος πραγματοποιεί πλειστηριασμούς εκτός δικαστικής αίθουσας.

Ρεπορτάζ Νικόλ Παπάζογλου

Για λίγη ώρα επικρατεί πανδαιμόνιο με τον πρόεδρο της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη να βάλλει κατά της συμβολαιογράφου -γνωστής πλέον τόσο στους χώρους του ειρηνοδικείου όσο και στο κοινό- κ. Καραμανλή, πως πραγματοποιεί πλειστηριασμούς στους διαδρόμους.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η κ. Καραμανλή, ο πρόεδρος τον συμβολαιογράφων έχει ενημερώσει πως δεν απαγορεύεται να γίνονται πλειστηριασμοί εκτός δικαστικής αίθουσας.

Η ίδια αρνήθηκε πως πραγματοποίησε οποιονδήποτε πλειστηριασμό στους διαδρόμους του ειρηνοδικείου.

Παρόλα αυτά, ο κ. Αλέξανδρος Παπαδημητρίου καταγγέλλει πως στις 28/9 και στις 30/11 παρότι το κίνημα «Δεν πληρώνω» είχε αποκλείσει τις αίθουσες ώστε να μη γίνουν πλειστηριασμοί, παρόλα αυτά όταν η τράπεζα προσέφυγε στο για μείωση του τμήματος, αποδέχθηκε πως εκείνη τη μέρα είχαν γίνει κανονικά οι πλειστηριασμοί «απλά δεν είχαν εμφανιστεί πλειοδότες ώστε να διεκδικήσουν τα ακίνητα. Με αυτόν τον τρόπο πέτυχαν μια απόφαση από το δικαστήριο να μειωθεί το τίμημα κατά ένα ποσοστό».

«Σήμερα» όπως συνεχίζει ο ίδιος «επρόκειτο να γίνει ο εν λόγω πλειστηριασμός ο οποίος ματαιώθηκε. Δεν έγινε δηλαδή στις δικαστικές αίθουσες, δεν ξέρω όμως αν έγινε σε κάποιο τραπεζάκι όπως ανάφερα προηγουμένως».

«Εγώ ήρθα για να δω σε τι τιμή θα πλειστηριαστεί το ακίνητο μου κι αν υπάρχει κάποιος ενδιαφερόμενος» καταλήγει ο κ. Παπαδημητρίου.

Επρόκειτο για κατάστημα ιδιοκτησίας του κ. Παπαδημητρίου στο οποίο εδρεύει ο εκδοτικός οίκος «Αστηρ».

Δείτε τις φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις