Προσοχή: Αλλαγές στα δρομολόγια του ΟΣΕ το Σαββατοκύριακο

Προσοχή: Αλλαγές στα δρομολόγια του ΟΣΕ το Σαββατοκύριακο

ΟΣΕ | Ειδήσεις: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών της ΕΡΓΟΣΕ θα υπάρξουν, μεθαύριο Σάββατο 6 Μαΐου, στη σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ Τιθορέας - Λειανοκλαδίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων εξαιτίας των έργων που θα πραγματοποιηθούν στο συγκεκριμένο τμήμα, για 24 ώρες (από ώρα 04:00 Σαββάτου έως 04:00 Κυριακής), η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα αναγκαστεί να μετεπιβιβάζει τους επιβάτες, από τα τρένα σε λεωφορεία, στη διαδρομή μεταξύ Τιθορέας - Λειανοκλαδίου και αντίστροφα. Δεν θα επηρεαστούν οι βραδινές αμαξοστοιχίες, που αναχωρούν Παρασκευή στις 23:55 από Αθήνα (αμαξοστοιχία 600) και στις 23:00 (αμαξοστοιχία 601) από Θεσσαλονίκη.

Επίσης, το Σάββατο 6 Μαΐου, οι αμαξοστοιχίες 1510 με ώρα αναχώρησης 19:17 από την Αθήνα προς το Λειανοκλάδι και 1511 με ώρα αναχώρησης 06:49 από το Λειανοκλάδι προς την Αθήνα θα καταργηθούν.

Ειδικότερα, οι επιβάτες που αναχωρούν από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη μετά τις 07:00 το πρωί του Σαββάτου θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία στον σταθμό της Τιθορέας μέχρι το Λειανοκλάδι και από εκεί θα επιβιβάζονται στο τρένο, για να συνεχίσουν το ταξίδι τους μέχρι τη Θεσσαλονίκη.

Αντίστοιχα, οι επιβάτες από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα μετά τις 05:13 το πρωί θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία στο σταθμό του Λειανοκλαδίου μέχρι τη Τιθορέα και από εκεί θα επιβιβάζονται σε τρένο και θα συνεχίζουν το ταξίδι τους μέχρι την Αθήνα.