Σοκ στον Έβρο: Έβαλε φωτιά στη μητέρα του για να αυτοκτονήσουν μαζί

Σοκ στον Έβρο: Έβαλε φωτιά στη μητέρα του για να αυτοκτονήσουν μαζί

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 81χρονη κατάκοιτη γυναίκα στο χωριό Σιταριά του Έβρου, όταν ο 56χρονος γιος της την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά.

Σύμφωνα με το evros-news.gr, είχαν αποφασίσει να αυτοκτονήσουν μαζί, ωστόσο ο γιος μετάνιωσε και προσπάθησε να τη σώσει, αλλά η άτυχη γυναίκα πέθανε.

Ο ίδιος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr και με βάση όσα κατέθεσαν στους αστυνομικούς ο ίδιος και η μητέρα του η οποία διατηρούσε τις αισθήσεις της μέχρι που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου κατέληξε, ο 56χρονος εδώ και χρόνια φρόντιζε την 81χρονη μητέρα του που ήταν κατάκοιτη, δεν άντεχε άλλο αυτή την κατάσταση.

Έτσι το πρωί της Τετάρτης της είπε ότι δεν άντεχε άλλο και ήθελε να αυτοκτονήσει και εκείνη του είπε να το κάνουν μαζί. 

Ο 56χρονος περιέλουσε τη μητέρα του με βενζίνη και της έβαλε φωτιά ώστε να ακολουθήσει το ίδιο και με τον εαυτό του.

Όταν όμως την άκουσε να ουρλιάζει και να φωνάζει βοήθεια, προφανώς μετάνιωσε και προσπάθησε τελικά να σώσει τη μητέρα του. ην έβγαλε έξω από το σπίτι.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η πυροσβεστική και ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Η ηλικιωμένη λόγω σοβαρότητας της κατάστασης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου όμως τελικά απεβίωσε.

Ο 56χρονος νοσηλεύεται με εγκαύματα, εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου και φυσικά είναι κρατούμενος, ενώ η αστυνομία ερευνά την τραγική υπόθεση, που συγκλονίζει.