ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Μια προσπέραση παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή - Φωτογραφίες - σοκ

Λαμία: Μια προσπέραση παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή - Φωτογραφίες - σοκ

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε έξω από τη Λαμία το πρωί της Παρασκευής (05/05) όταν αυτοκίνητο αναποδογύρισε και βρέθηκε εκτός δρόμου.

Μια προσπέραση παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή σε μια 46χρονη οδηγό η οποία είχε ξεκινήσει από τη Λαμία με κατεύθυνση προς το Μοσχοχώρι όπου διαμένει.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, κάποια στιγμή η 46χρονη επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο αυτοκίνητο όταν διαπίστωσε ότι από την αντίθετη κατεύθυνση ερχόταν ποδήλατο το οποίο και δεν είχε δει.

Η οδηγός, στην προσπάθειά της να αποφύγει το ποδήλατο έκανε έναν απότομο ελιγμό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, που έπεσε πάνω σε κολόνα του ΟΤΕ, την οποία έκοψε στα δύο και κατόπιν «προσγειώθηκε» μέσα σε πυκνή βλάστηση.

lamia troxaio
lamia troxaio7

lamia troxaio8

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Μια άλλη οδηγός η οποία προπορευόταν, είδε το συμβάν και σταμάτησε. Καθώς όμως δεν είχε κινητό τηλέφωνο, προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια από διερχόμενους οδηγούς αλλά κανείς δεν σταματούσε. Τελικά, σταμάτησε ένας γνωστός της και μαζί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, την Τροχαία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

«Ευτυχώς που σταμάτησε η γυναίκα και ενημέρωσε γιατί διαφορετικά το αυτοκίνητο δεν θα το βρίσκαμε, αφού δεν φαινόταν από το δρόμο. Είχε κρυφτεί από τη βλάστηση.», τόνισε ένας από τους αστυνομικούς που έφτασε στο σημείο.

Οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ απεγκλώβισαν την 46χρονη οδηγό, η οποία διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας.

Δείτε την ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας:

Ολοκληρώθηκε #απεγκλωβισμός τραυματισμένου ατόμου από Ε.Ι.Χ. όχημα, συνέπεια #τροχαίου, στην Επ.Οδό Λαμίας-Αθήνας στο Μοσχοχώρι Φθιώτιδας.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 5 Μαΐου 2017

Σχετικές ειδήσεις