Σοκ στη Φθιώτιδα: Τους πυροβόλησε 5 φορές γιατί τον ενοχλούσαν οι εργασίες!

Σοκ στη Φθιώτιδα: Τους πυροβόλησε 5 φορές γιατί τον ενοχλούσαν οι εργασίες!

Απίστευτο περιστατικό στο Ρεγγίνι Φθιώτιδας.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Παρασκευής (05/05) στο χωριό, όπου δυο άτομα εκτελούσαν εργασίες σε ένα σπίτι.

Στις 2:00 το μεσημέρι ένας από τους γείτονες τους ζήτησε να σταματήσουν, γιατί το κομπρεσέρ που χρησιμοποιούσαν, τον ενοχλούσε πάρα πολύ, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνοι του απάντησαν ότι ακόμα δεν είναι ώρα κοινής ησυχίας και ακολούθησε φραστικό επεισόδιο, με τον 55χρονο γείτονα που ενοχλήθηκε να τους απειλεί ότι «θα τα πούμε αργότερα», όπως τουλάχιστον είπαν στους αστυνομικούς οι δυο άνθρωποι που έκαναν εργασίες.

Όταν τελείωσαν λίγο αργότερα, πήραν το αυτοκίνητό τους και έφυγαν. Κινούμενοι στον επαρχιακό δρόμο από Ρεγγίνι προς Μόδι, όταν εφτασαν στη διασταύρωση του Καλλιδρόμου, είδαν κάποιον να πετάγεται στο δρόμο και να τους πυροβολεί πέντε φορές με ένα πιστόλι.

Ευτυχώς οι σφαίρες δεν βρήκαν στόχο, ωστόσο αργότερα διαπίστωσαν ότι δυο από αυτές είχαν χτυπήσει το αυτοκίνητο. Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία και άνδρες της Ασφάλειας Λαμίας έσπευσαν στο σημείο.

Ο 55χρονος δεν εντοπίστηκε γιατί είχε εξαφανιστεί, ωστόσο σε έρευνα που έγινε στο σπίτι και στη στάνη του, βρέθηκαν μια επαναληπτική καραμπίνα και ένα πιστόλι για τα οποία δεν κατείχε νόμιμη άδεια.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του 55χρονου.

Πηγή: Lamiareport.gr