ΕΛΛΑΔΑ

Κιλκίς: 45χρονος «έσβησε» στα χέρια των φίλων του μέσα σε καφετέρια

Κιλκίς: 45χρονος «έσβησε» στα χέρια των φίλων του μέσα σε καφετέρια

Ένας 45χρονος πολίτης εξέπνευσε στα χέρια φίλων του σε καφετέρια του Κιλκίς, το βράδυ της Τετάρτης 3 Μαΐου, ύστερα από καρδιακό επεισόδιο.

Το τραγικό περιστατικό που συγκλονίζει την κοινωνία του Κιλκίς μετέφεραν στην εφημερίδα μας, έμπλεοι αγανάκτησης, αυτόπτες μάρτυρες και έχει ως εξής, σύμφωνα με την περιγραφή τους.

Σύμφωνα με το eidisis.gr, το τραγικό περιστατικό περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες και έχει ως εξής:

Σε καφετέρια του Κιλκίς, επί της πλατείας Ειρήνης, και περί τις 23:00 ο άτυχος άνδρας που εργαζόταν σε επιχείρηση του νομού, παρακολουθούσε ποδοσφαιρικό αγώνα. Κάποια στιγμή πρόλαβε να πει μόνο ότι δεν αισθάνεται καλά και ζήτησε βοήθεια. Φίλοι και θαμώνες του καταστήματος κινητοποιήθηκαν και κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα πάντα με το eidisis.gr, το κέντρο του ΕΚΑΒ - η κλήση απευθύνεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης καθώς δεν υπάρχει αντίστοιχο στο Κιλκίς, αφού ζήτησε διευκρινίσεις «που βρίσκεται η πλατεία Ειρήνης» όπου προσκλήθηκε, απάντησε ότι «το ασθενοφόρο έρχεται».

Πέρασαν κάποια λεπτά κι ενώ ο ασθενής κυριολεκτικά «έσβηνε» οι φίλοι τηλεφώνησαν ξανά στο ΕΚΑΒ. Η απάντηση ήταν η ίδια, «το ασθενοφόρο έρχεται».

Το ασθενοφόρο όμως αργούσε και ύστερα από 15 λεπτά από το πρώτο τηλεφώνημα επιχείρησαν και τρίτο. Για να εισπράξουν την απάντηση: «Δεν υπάρχει διαθέσιμο ασθενοφόρο γιατί τα δυο που υπάρχουν βρίσκονται σε διακομιδές ισάριθμων περιστατικών σε δυο χωριά του Κιλκίς.»

Η κατάληξη ήταν τραγική. Ο ασθενής μεταφέρθηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο Νοσοκομείο Κιλκίς συνοδεία πολλών φίλων και θαμώνων της καφετέριας κι εκεί παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα γίνουν γνωστά ύστερα από τη νεκροψία που θα γίνει.

Σχετικές ειδήσεις