ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Συγκλονίζει ο πατέρας του οπλισμένου περιπτερά (video)

Χανιά: Συγκλονίζει ο πατέρας του οπλισμένου περιπτερά (video)

Ο δράστης παραδόθηκε στην αστυνομία μετά τις διαπραγματεύσεις και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων.

Νωρίτερα, είχαν εκτυλιχτεί δραματικές σκηνές όταν εισήλθε έξαλλος στον χώρο του ΟΚΑΝΑ κρατώντας πιστόλι.

Μόλις έφτασαν στο σημείο αστυνομικές αρχές, άρπαξε σύμφωνα με πληροφορίες μια από τις τρομοκρατημένες υπαλλήλους και της έβαλε το όπλο στο κεφάλι, φωνάζοντας προς τους αστυνομικούς.

Μετά το έστρεψε προς τους αστυνομικούς και έριξε τρεις πυροβολισμούς με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να ανταποδώσουν.

Ακριβώς εκείνη τη στιγμή της ανταλλαγής πυροβολισμών η υπάλληλος κατάφερε να ξεφύγει και έτρεξε μέσα στο κτίριο όπου μαζί με άλλες δυο εργαζόμενες μπήκαν και κλειδώθηκαν σε ένα μικρό καμαράκι.

Στη συνέχεια, άρχισαν οι διαπραγματεύσεις του 45χρονου με τους αστυνομικούς οι οποίοι αφού προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν κατάφεραν να τον κάνουν να παραδοθεί.

Στο σημείο βρέθηκε και ο πατέρας του 45χρονου, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη, κυρίως από τις εργαζόμενες για το σοκ που υπέστησαν.

Δείτε τι λέει ο πατέρας του οπλισμένου περιπτερά:

Τον δράστη παρέλαβε πρώτα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Χανίων, καθώς είναι ελαφρά τραυματισμένος και από εκεί στη συνέχεια θα μεταφερθεί στο αστυνομικό μέγαρο.

Μάλιστα, κατά τη μεταφορά του φίλοι του που βρίσκονταν στο σημείο χειροκρότησαν.

Θυμίζουμε ότι ο 45χρονος είχε βγει εκτός εαυτού όταν έμαθε ότι ο δήμος Χανίων θα κατεδαφίσει το περίπτερό του το οποίο αποτελεί το μοναδικό μέσο για να ζήσει την οικογένειά του.

Πηγή: flashnews.gr

Σχετικές ειδήσεις