ΕΛΛΑΔΑ

Δάφνη: Συγκλονίζει το μήνυμα της οικογένειας της 20χρονης φοιτήτριας (vid)

Δάφνη: Συγκλονίζει το μήνυμα της οικογένειας της 20χρονης φοιτήτριας (vid)

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 52χρονος «τυφλός» βιαστής της Δάφνης μετά τη σοκαριστική απολογία που πραγματοποίησε σήμερα (9/5/2017) ενώπιον της ανακρίτριας.

Ο Παναγιώτης Κοντζιλέλος απολογήθηκε για τις κατηγορίες της αρπαγής με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα), βιασμού κατ’ εξακολούθηση (κακούργημα), παραβίασης απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ’ εξακολούθηση (πλημμέλημα).

Διαβάστε εδώ τι ισχυρίστηκε στην απολογία του

Η νεαρή φοιτήτρια συνεχίζει να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο με την οικογένεια της να έχει ήδη αναθέσει σε δικηγόρους τη νομική εκπροσώπηση της υπόθεσης για την τιμωρία του 52χρονου.

Συγκλονίζει το μήνυμα της οικογένειας

«Τις τελευταίες μέρες η ελληνική κοινωνία συμπάσχει με νεαρή φοιτήτρια, θύμα εγκληματικών και εξαιρετικά ειδεχθών πράξεων μεσήλικα. Η ίδια και η οικογένειά της εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για τη συμπαράσταση. Προτεραιότητα όμως είναι η διαχείριση της κρίσιμης κατάστασης και παρακαλεί για κατανόηση και διακριτικό χειρισμό», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι συνήγοροι της οικογένειας.

Δείτε βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Alpha:

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για την υπόθεση

Σχετικές ειδήσεις