Σοκ σε μουσικό φεστιβάλ: Νεκρός 21χρονος φοιτητής

Σοκ σε μουσικό φεστιβάλ: Νεκρός 21χρονος φοιτητής

Την τελευταία του πνοή μετά από ολονύχτια διασκέδαση σε φεστιβάλ μουσικής στην Αθήνα, άφησε ένας 21χρονος φοιτητής.

Ο νεαρός ο οποίος ήταν από τη Θεσσαλονίκη και σπούδαζε στις Σέρρες, «έσβησε» στο νοσοκομείο που διακομίσθηκε από το χώρο όπου διεξαγόταν ένα από τα πιο γνωστά φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στην Αθήνα.

Όπως σημειώνει το seleo.gr, οι δικοί του άνθρωποι δεν αποκλείουν τίποτα ενώ περιμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 21χρονος είχε ήδη σπασμούς όταν κατέφθασε το ασθενοφόρο και κατέληξε στα επείγοντα. Κάνουν λόγο δε, για χρήση ναρκωτικών μέσα στο χώρο του φεστιβάλ.

Μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης φίλοι και συμφοιτητές αποχαιρετούν τον αδικοχαμένο φοιτητή.

Με ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές του φεστιβάλ εξέφρασαν τη θλίψη τους για το θάνατο του νεαρού και απηύθυναν τα συλληπητήριά τους στην οικογένειά του ενώ ενημέρωσαν ότι αναστέλλονται οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Εκ μέρους όλης της διοργάνωσης του Fasma Festival, θα θέλαμε να εκφράσουμε τη θλίψη μας, και να απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού συνανθρώπου μας, για τον αιφνίδιο θάνατό του.

Ειδικότερα κατά την τρίτη ημέρα της διοργάνωσης του Fasma Festival, ήτοι την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 και ώρα περίπου 7.00 το πρωί, ενημερωθήκαμε ότι νεαρός μεταφέρθηκε από τον εσωτερικό χώρο, στον προαύλιο χώρο που διεξαγόταν το φεστιβάλ, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Ο ιατρός του φεστιβάλ, και συγκεκριμένα ιατρός της μη κερδοσκοπικής εταιρείας, «Actionmed Γιατροί Εν Δράσει» (με αριθμό ΤΣΑΥ 120065) του παρείχε τις πρώτες βοήθειες και κάλεσε ασθενοφόρο. Κατά την διάρκεια του περιστατικού, ήταν παρόντες ένας εκπρόσωπος της διοργανώτριας, καθώς και το προσωπικό ασφαλείας που υπήρχε στον χώρο. Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση του ιατρού, ο νεαρός βρέθηκε προ της διακομιδής του στο νοσοκομείο σε ημιληθαργική κατάσταση, έχοντας τις αισθήσεις του, και ανταποκρινόταν στα ερεθίσματα.

Κατά τις απογευματινές ώρες της Κυριακής, πληροφορηθήκαμε ότι δυστυχώς εξέπνευσε στο Νοσοκομείο τις μεσημεριανές ώρες της ίδιας ημέρας. Ευθύς αμέσως αναστείλαμε την λειτουργία των υπόλοιπων προγραμματισμένων εκδηλώσεων του Fasma Festival.

Εκφράζουμε ξανά τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος».