Ναι, GREECE WORKS! Στηρίξτε τη νέα εκστρατεία του Δεσμού και βοηθήστε αυτούς που έχουν ανάγκη

Ναι, GREECE WORKS! Στηρίξτε τη νέα εκστρατεία του Δεσμού και βοηθήστε αυτούς που έχουν ανάγκη

Με το μήνυμα GREECE WORKS! (Η Ελλάδα δουλεύει!) ο Δεσμός σας προσκαλεί να γνωρίσετε την Ελλάδα της δημιουργίας και τους αξιόλογους νέους που τη στηρίζουν, δημιουργώντας νέες ιστορίες επιτυχίας και ελπίδας για το μέλλον!

GREECE WORKS!” είναι ο τίτλος της εκστρατείας με όραμα να συγκεντρωθεί το ποσό των 100.000$ για την ενίσχυση του προγράμματος «Δεσμός για τους Νέους ΙΙ», το οποίο δημιουργεί βιώσιμες θέσεις εργασίας για νέες και νέους σε κοινωφελείς οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα. Γιατί να βοηθήσω;

Το Πρόγραμμα-ΔΕΣΜΟΣ για τους νέους

Χρηματοδοτούμενο αποκλειστικά από τους πόρους που συγκεντρώθηκαν από την crowdfunding εκστρατεία Greek Crowdfund το καλοκαίρι του 2015, το «Δεσμός για τους Νέους» έχει διττό σκοπό: την παράλληλη στήριξη άνεργων νέων και κοινωφελών οργανισμών που επιτελούν σπουδαίο ανθρωπιστικό έργο στην Ελλάδα. Χάρις στις δωρεές 13.825 συνανθρώπων από όλον τον κόσμο συγκεντρώθηκε το ποσό των 289.119€ και 15 νέοι εργάστηκαν σε ισάριθμους κοινωφελείς οργανισμούς για έναν ολόκληρο χρόνο.

Ο Αντίκτυπος-GREECE WORKS!

Το «Δεσμός για τους Νέους» έγινε πραγματικότητα χάρις στη ΔΙΚΗ ΣΑΣ υποστήριξη και άλλαξε τη ζωή περισσότερων από 50.000 ανθρώπων. Κοινωφελείς οργανισμοί που ανταποκρίνονται σε κλιμακούμενες ανθρωπιστικές και κοινωνικές ανάγκες με πολύ περιορισμένους πόρους μπόρεσαν να προσλάβουν 15 άνεργα άτομα 18-28 ετών και να στελεχώσουν σημαντικά το έργο τους, προσφέροντας παράλληλα στους νέους πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία. Τα αποτελέσματα της περυσινής χρονιάς ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας:

- 13/15 άτομα συνεχίζουν σήμερα να εργάζονται και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος,
- εκ των οποίων τα 11 άτομα συνεχίζουν να εργάζονται στις θέσεις που δημιουργήθηκαν μέσω του προγράμματος.
- Μέσα από τις 15 αυτές θέσεις που δημιουργήθηκαν, εξυπηρετήθηκαν 50.000 άτομα σε όλη τη χώρα.
- Ένα πρόγραμμα που αλλάζει ζωές: Μέσω του προγράμματος αυτού δεν άλλαξαν μόνο οι ζωές των 15 ατόμων που βρήκαν δουλειά αλλά και πολλές από τις ζωές των 50.000 έμμεσα επωφελούμενων ατόμων, καθώς έλαβαν εξειδικευμένη υποστήριξη στην οποία δεν θα είχαν πρόσβαση σε διαφορετική περίπτωση!

Το Μέλλον-GREECE WORKS!

Η συνέχιση του προγράμματος καθίσταται εφικτή χάρις στη γενναιόδωρη υποστήριξη του οργανισμού The Hellenic Initiative (100,000$) και της Visa (50,000€) που χρηματοδοτούν οκτώ θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης για τον προσεχή χρόνο.

Με τη βοήθειά σας μπορούμε να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα! Κάντε μια δωρεά τώρα, βοηθήστε μας να ενδυναμώσουμε τη νέα γενιά και να στηρίξουμε την Ελλάδα!

Κάνοντας μια δωρεά στην εκστρατεία GREECE WORKS! στηρίζετε απευθείας νέες και νέους με όνειρα να συνεχίσουν να ζουν στην Ελλάδα, να λάβουν επαγγελματική εμπειρία στο αντικείμενό τους και να βοηθήσουν αυτούς που έχουν ανάγκη. Για δωρητές της εκστρατείας, ο Δεσμός έχει εξασφαλίσει μοναδικά δώρα, προσφορές πρωτοπόρων ελληνικών εταιρειών (όπως οι Pelopac, Apivita, Sun of a Beach, We Design, We Create Harmony, Ancient Greek Sandals, Ileana Makri και Alimounda Mare Hotels) και πρεσβεύουν το μήνυμα της εκστρατείας μας: GREECE WORKS!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΣΜΟΣ; Διαφάνεια και Κοινωνική Αξία

Η συμβολή σας στο "Δεσμός για τους Νέους ΙΙ" θα σας κάνει υπερήφανους! Με οποιαδήποτε δωρεά στο GREECE WORKS! εισέρχεστε στο διεθνές δίκτυο των υποστηρικτών του προγράμματος και θα λαμβάνετε τακτικές ενημερώσεις σχετικά με το πρόγραμμα, τη διαδικασία αξιολόγησης, τα άτομα και τους οργανισμούς που θα συμμετάσχουν σε αυτό, την πορεία και τα σημαντικά τους επιτεύγματα, αλλά και την πρόοδο και τον αντίκτυπο του προγράμματος κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Και η παραμικρή προσφορά μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκστρατεία “GREECE WORKS!”:
irini@desmos.org, http://bit.ly/GREECE_WORKS
Περισσότερες πληροφορίες για τον Δεσμό:
info@desmos.org, www.desmos.org