ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Πορεία διαμαρτυρίας κατά του πολυνομοσχεδίου

Λάρισα: Πορεία διαμαρτυρίας κατά του πολυνομοσχεδίου

Νέα συγκέντρωση και πορεία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στη Λάρισα, ενάντια στο πολυνομοσχέδιο που τίθεται προς ψήφιση στη Βουλή.

Η συγκέντρωση διοργανώθηκε από το Εργατικό Κέντρο και το ΠΑΜΕ, ενώ συμμετείχαν και πολιτικές συλλογικότητες της Αριστεράς.

Στη συγκέντρωση μίλησε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Λάρισας Γιώργος Τσούγκρας, ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση «να πάρει πίσω τα νέα βάρβαρα μέτρα, όπως και όλα τα άλλα των προηγούμενων κυβερνήσεων, που οδηγούν σε ακόμα μεγαλύτερη εξαθλίωση την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα».

Ο ίδιος σημείωσε επίσης πως «η υπομονή των εργαζομένων έχει εξαντληθεί και η οργή και η αγανάκτηση που συσσωρεύεται χρόνια τώρα, ήλθε η ώρα να μετατραπεί σε συνειδητό, ενωμένο ταξικό αγώνα».

Όπως είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τσούγκρας, «οι βουλευτές που θα σηκώσουν απόψε στη Βουλή το χέρι τους για να εγκρίνουν τη νέα καταλήστευση των μισθών και των συντάξεων, είναι υπόλογοι στο λαό. Όπως βέβαια είναι και αυτοί που ψήφισαν και τα προηγούμενα αντιλαϊκά μέτρα και μνημόνια».

Η πορεία ξεκίνησε λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα από την κεντρική πλατεία της Λάρισας, και οι διαδηλωτές, φωνάζοντας συνθήματα κατά των νέων μέτρων, διαδήλωσαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις