Ασύλληπτο δράμα: 4χρονος «έσβησε» σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

Ασύλληπτο δράμα: 4χρονος «έσβησε» σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

Στη γειτονιά των αγγέλων 4χρονο αγοράκι - Εξετάζονται οι ιατρικές ευθύνες

Ένα πραγματικά θλιβερό περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (19/5) και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα αγοράκι μόλις 4 ετών.

Όπως αναφέρει το Inveria.gr, οι γονείς του 4χρονου τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Βέροιας με κοιλιακούς πόνους και ύστερα από 2 με 3 ώρες κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, όπου υπάρχει παιδιατρικό τμήμα που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Ωστόσο, η μεταφορά έγινε με ιδιωτικό αυτοκίνητο και όχι ασθενοφόρο. Το παιδί, αφού διακομίσθηκε στο Παπαγεωργίου, έχασε τη ζωή του, ενώ για τα αίτια διενεργήθηκε νεκροψία - νεκροτομή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του InVeria.gr, το παιδί είχε ειλεό, ωστόσο το όλο ζήτημα είναι υπό έρευνα.

Αναφορικά με τις ευθύνες του ιατρικού προσωπικού του Νοσοκομείου Βέροιας εξετάζεται αν και κατά πόσο ο χρόνος που μεσολάβησε μέχρι να εξεταστεί το παιδί και να αποφασιστεί ότι πρέπει να διακομιστεί, αλλά και ο τρόπος διακομιδής (με ΙΧ και όχι με ασθενοφόρο) συνετέλεσαν σε αυτή την τραγική κατάληξη...

Η κηδεία του 4χρονου αγοριού πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο (20/5), στη Βέροια.