ΕΛΛΑΔΑ

Αγίου Πνεύματος: Δείτε πότε «πέφτει» φέτος - Ποιες είναι οι υπόλοιπες αργίες του 2017

Αγίου Πνεύματος: Δείτε πότε «πέφτει» φέτος - Ποιες είναι οι υπόλοιπες αργίες του 2017

Αργίες 2017: Πότε «πέφτει» φέτος η ημέρα του Αγίου Πνεύματος Ποιες είναι οι επόμενες αργίες του 2017 - Δείτε ποιες ημέρες θα καθίσουμε στο σπίτι!

Τη Δευτέρα 5 Ιουνίου «πέφτει» φέτος η ημέρα του Αγίου Πνεύματος. Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις και τα καταστήματα θα λειτουργήσουν κανονικά τη συγκεκριμένη ημέρα.

Οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου, και εκτός εξαιρέσεων που προβλέπονται, θα προσέλθουν κανονικά στη δουλειά τους, δικαιούμενοι το ημερομίσθιό τους. Επίσης σε διάφορες περιοχές της χώρας εθιμοτυπικά καταστήματα παραμένουν κλειστά.

Όσοι εργαζόμενοι δεν προσέλθουν στην εργασία τους (αδικαιολόγητα) δεν δικαιούνται το ημερομίσθιο της ημέρας αυτής το οποίο και θα αφαιρεθεί από τις αποδοχές τους. Στην περίπτωση που οι ημερομίσθιοι που δεν εργαστούν, δεν δικαιούνται αμοιβή αφού δεν ορίζεται με διάταξη νόμου η πληρωμή του ημερομισθίου σε μη εξαιρέσιμες αργίες.

Στο Δημόσιο, αντίθετα, έχει ορισθεί ως επίσημη ημέρα αργίας.

Σημειώστε και τις υπόλοιπες αργίες για να κανονίσετε το πρόγραμμά σας. Τρίτη «πέφτει» ο Δεκαπενταύγουστος, Σάββατο είναι η 28η Οκτωβρίου, ενώ τα Χριστούγεννα 2017 και η Πρωτοχρονιά 2018 είναι Δευτέρα.

Αναλυτικά, οι υπόλοιπες αργίες του 2017:

15 Αυγούστου, Τρίτη, Κοίμηση της Θεοτόκου
28 Οκτωβρίου, Σάββατο, Επέτειος του Όχι
25 Δεκεμβρίου, Δευτέρα, Χριστούγεννα
1 Ιανουαρίου, Δευτέρα, Πρωτοχρονιά 2018.