ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Λαμία: Πλημμύρισε το σπίτι από τη βροχή, γλίστρησε στα νερά και σκοτώθηκε

Τραγωδία στη Λαμία: Πλημμύρισε το σπίτι από τη βροχή, γλίστρησε στα νερά και σκοτώθηκε

Τραγικό δυστύχημα έλαβε χώρα το απόγευμα της Παρασκευής (16/06) στην πόλη της Λαμίας, την ώρα της ισχυρής βροχόπτωσης.

Ο ΑΤΥΧΟΣ 62ΧΡΟΝΟΣ ΓΛΙΣΤΡΗΣΕ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥΣΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ - ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ

Όλα ξεκίνησαν όταν το σπίτι του άτυχου 62χρονου στην οδό Ποσειδώνος πλημμύρισε από την ισχυρή βροχόπτωση που έπληττε την πόλη της Λαμίας από το μεσημέρι της Παρασκευής (16/06). Ο 62χρονος κάλεσε την Πυροσβεστική για απάντληση υδάτων.

Την ώρα που οι Πυροσβέστες άπλωναν τις μάνικες για να κάνουν την απάντληση, ο 62χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού κατέβηκε από τον πρώτο όροφο στην αυλή και εκεί... συνέβη το μοιραίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport.gr ο 62χρονος γλίστρησε στο πλατύσκαλο με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει άσχημα στο κεφάλι.

Οι Πυροσβέστες και η γυναίκα του 62χρονου, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας, έτρεξαν να τον βοηθήσουν , ενώ κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες όλων, ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε. Στο νοσοκομείο της Λαμία διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το Α.Τ. Λαμίας.

Άνοιξαν οι ουρανοί στη Λαμία - Πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα

Μέσα στην πόλη της Λαμίας οι δρόμοι μετατράπηκαν σε χειμάρρους, καθώς το αποχετευτικό σύστημα αδυνατούσε να απορροφήσει τα νερά της βροχής.

Η κυκλοφορία στους δρόμους διεξαγόταν με ιδιαίτερα μεγάλη δυσκολία, αφού σε πολλές περιπτώσεις η στάθμη του νερού είχε φτάσει στο ύψος του πεζοδρομίου και σε ορισμένα σημεία το έχει ξεπεράσει. Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τη νότια πλευρά της πόλης, πολλές ήταν οι κλήσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για παροχή βοήθειας στην άντληση υδάτων από αποθήκες και υπόγεια διαμερίσματα.

Σχετικές ειδήσεις