ΕΛΛΑΔΑ

Πτώση ελικοπτέρου Σχοινιάς - ραγδαίες εξελίξεις: Η τραγωδία έγινε εκτός υπηρεσίας - Έπεσε σε καλώδια

Πτώση ελικοπτέρου Σχοινιάς - ραγδαίες εξελίξεις: Η τραγωδία έγινε εκτός υπηρεσίας - Έπεσε σε καλώδια

Τραγωδία στο Μαραθώνα: Πτώση ελικοπτέρου που πραγματοποιούσε αεροψεκασμούς - Σύμφωνα με πληροφορίες 2 εκ των τριών επιβαινόντων ανασύρθηκαν νεκροί - Ο τρίτος κατάφερε να βγει μόνος του από το ελικόπτερο - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει ακουμπήσει το ελικόπτερο σε καλώδια της ΔΕΗ - Ερωτήματα για την πληροφορία ότι στο ελικόπτερο επέβαινε και ένας φοιτητής που ζήτησε να κάνει βόλτα με το ελικόπτερο.

Ψεκαστικό ελικόπτερο ιδιωτικής εταιρείας με τρία άτομα πλήρωμα, κατέπεσε λίγο πριν από τις 10 το πρωί της Παρασκευής (23/06), σε υγροβιότοπο στον Σχοινιά (ή Σχινιά), στην ευρύτερη περιοχή του Μαραθώνα.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, δύο από τους επιβαίνοντες του ελικοπτέρου είναι νεκροί, ενώ ο τρίτος απεγκλωβίστηκε τραυματισμένος από κατοίκους της περιοχής. Στο σημείο, που είναι δύσβατο, επιχειρούν σωστικά συνεργεία της Πυροσβεστικής και συγκεκριμένα 27 πυροσβέστες με εννέα οχήματα.

Ο τραυματίας δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί σε ποιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Το συγκεκριμένο ελικόπτερο πραγματοποιούσε ψεκασμούς για λογαριασμό της Περιφέρειας προκειμένου να καταπολεμηθεί ο πληθυσμός των κουνουπιών που υπάρχουν στην περιοχή.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε για το συμβάν στις 9:48 το πρωί. Επί τόπου έσπευσαν 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα καθώς και ελικόπτερο του Ναυτικού.

pyroi

Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, ενώ κάποιοι κάνουν λόγο ότι το περιστατικό έγινε εκτός υπηρεσίας, όταν φοιτητής ζήτησε να ανέβει στο ελικόπτερο.

Επίσημα κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται...

Σχετικές ειδήσεις