ΕΛΛΑΔΑ

Αλλαγή στις αποβάθρες των τρένων στο σταθμό Λαρίσης

Αλλαγή στις αποβάθρες των τρένων στο σταθμό Λαρίσης

Τουλάχιστον 20 λεπτά νωρίτερα πρέπει να προσέρχονται οι επιβάτες

Αλλάζουν από αύριο οι αποβάθρες αναχώρησης/άφιξης των τρένων στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθηνών (Λαρίσης), λόγω των έργων που εκτελεί η ΕΡΓΟΣΕ για την αναβάθμιση του δικτύου με τη δημιουργία υποδομών ηλεκτροκίνησης.

Τα δρομολόγια όλων των αμαξοστοιχιών (αρτηριακά και προαστιακά) θα αναχωρούν από τις αποβάθρες 9 και 10, που βρίσκονται προς την οδό Κωνσταντινουπόλεως, και στις ίδιες αποβάθρες θα πραγματοποιείται και η αποβίβαση από τα τρένα που έχουν προορισμό την Αθήνα.

Οι αποβάθρες 9 και 10 βρίσκονται αρκετά μακριά από την κεντρική είσοδο του σταθμού και η πρόσβαση θα γίνεται μέσω υπόγειας διάβασης.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με ανακοίνωση της προτρέπει τους επιβάτες να προσέρχονται στον κεντρικό σταθμό της Αθήνας τουλάχιστον 20 λεπτά νωρίτερα από την προγραμματισμένη αναχώρηση των αμαξοστοιχιών και - κατά το δυνατόν - να περιορίσουν τον αριθμό των αποσκευών που μεταφέρουν.

Επίσης, από αύριο δεν θα παρέχεται εξυπηρέτηση στους επιβάτες ΑμεΑ (Άτομα με Αναπηρία) και δεν θα αποστέλλονται αποσκευές η δέματα από όλα τα σημεία πώλησης προς τον κεντρικό σταθμό, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σχετικές ειδήσεις