ΕΛΛΑΔΑ

«Βουτιά» θανάτου στο λιμάνι της Πάτρας: «Μας κοιτούσε ενώ βούλιαζε με το αυτοκίνητο» (pics&vids)

«Βουτιά» θανάτου στο λιμάνι της Πάτρας: «Μας κοιτούσε ενώ βούλιαζε με το αυτοκίνητο» (pics&vids)

Τραγωδία στο λιμάνι της Πάτρας, το πρωί της Δευτέρας (10/07), όταν αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ - «ΠΗΡΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ» - ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ

Ήταν λίγο πριν τις 10 το πρωί της Δευτέρας, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα του λιμανιού της Πάτρας.

patra limani aftokinito5

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Μέσα σε αυτό βρισκόταν ο οδηγός του, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες, πήρε φόρα με το όχημά του κι έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στη θάλασσα.

Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν 66χρονο με καταγωγή από την Έδεσσα ενώ αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν ότι μόλις τον είδαν να πέφτει στη θάλασσα, άρχισαν να του φωνάζουν έντρομοι και έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Εκείνος, άνοιξε τα τζάμια του αυτοκινήτου και ατάραχος άρχισε να βουλιάζει κοιτάζοντάς τους.

Συγκλονιστική μαρτυρία για το συμβάν:

Ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε λίγο αργότερα χωρίς τις αισθήσεις του από δύτες ενώ το αυτοκίνητό του ανέσυρε από τη θάλασσα γερανός.

patra limani aftokinito3

Το αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα στο ύψος του επιβατικού σταθμού «Παναγιώτης Κανελλόπουλος». Στο συγκεκριμένο ύψος του λιμανιού δεν επιτρέπεται η είσοδος σε όλους τους πολιτες, γεγονός που γεννά ερωτήματα για το πώς κατάφερε να βρεθεί ο οδηγός στο συγκεκριμένο σημείο και φυσικά εάν πρόκειται για άνθρωπο που «συνδέεται» με κάποιο τρόπο με το λιμάνι της Πάτρας.

Οι έρευνες των δυτών:

Η ανάσυρση του αυτοκινήτου από τη θάλασσα:

Άνδρες του Λιμενικού συγκεντρώνουν στοιχεία και μαρτυρίες προκειμένου να εξακριβώσουν πώς βρέθηκε το αυτοκίνητο μέσα στην θάλασσα.

Πηγή πληροφοριών, φωτογραφιών και βίντεο: patrastimes, tempo24, patranews

Σχετικές ειδήσεις