ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο περιστατικό στη Χαλκίδα: Του επιτέθηκε με σκαλιστήρι μετά από έντονη λογομαχία! (pics)

Απίστευτο περιστατικό στη Χαλκίδα: Του επιτέθηκε με σκαλιστήρι μετά από έντονη λογομαχία! (pics)

Μια απρόσμενα άσχημη τροπή πήρε η βόλτα του 30χρονου Χαλκιδέου επιχειρηματία με το αυτοκίνητο του, ο οποίος αντί να πάει στις Αλυκές για μπάνιο, βρέθηκε τελικά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Χαλκίδας...

Το περιστατικό σημειώθηκε στη Δροσιά το απόγευμα της Κυριακής. Όπως κατήγγειλε ο 30χρονος στο EviaZoom.gr και στην αστυνομία, παρουσία μαρτύρων που επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά του, την ώρα που κατευθυνόταν με το αυτοκίνητο του προς την παραλία των Αλυκών, διαπληκτίστηκε έντονα με μεσήλικα οδηγό αγροτικού ΙΧ που είχε κλείσει τον δρόμο για τουλάχιστον 15 λεπτά.

Οι δύο οδηγοί βγήκαν από τα Ι.Χ. και μετά από άγριο καυγά, ο μεσήλικας οδηγός έβγαλε από το όχημα ένα σκαλιστήρι με το οποίο τραυμάτισε στο πόδι τον 30χρονο επιχειρηματία, ο οποίος τονίζει πως κατά τύχη απέφυγε σοβαρότερα χτυπήματα στο θώρακα, στην κοιλιακή χώρα και στο πρόσωπο του.

Διερχόμενοι οδηγοί που ήταν σταματημένοι στο σημείο μπήκαν στη μέση και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, ενώ ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ για να παραλάβει ασθενοφόρο τον 30χρονο που ήταν αιμόφυρτος και πεσμένος στο δρόμο.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, μέχρι να έρθουν οι αστυνομικοί, ο 50χρονος -μεσήλικας- οδηγός μπήκε στο όχημα και ακολούθως τράπηκε σε φυγή, ωστόσο ο 30χρονος κατάφερε να συγκρατήσει τον αριθμό της πινακίδας, με αποτέλεσμα να γίνει πλήρη ταυτοποίηση των στοιχείων του 50χρονου από την αστυνομία, χωρίς όμως να γίνει σύλληψη.

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας.

Δείτε τις φωτογραφίες στην παραπάνω gallery

Σχετικές ειδήσεις