ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθερος με εγγύηση ο ποδοσφαιριστής που συνελήφθη με κοκαΐνη - Δείτε ποιος είναι

Ελεύθερος με εγγύηση ο ποδοσφαιριστής που συνελήφθη με κοκαΐνη - Δείτε ποιος είναι

Ο ποδοσφαιριστής είχε συλληφθεί με 52γρ. κοκαΐνης στη Λήμνο, την περασμένη Κυριακή (09/07).

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής απολογήθηκε σήμερα Τετάρτη, 12 Ιουλίου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, παρουσία του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια.

podosfairistis kokaini

Ο Ματθαίος Μαρουκάκης, μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Τρικάλων, είχε περάσει και από ομάδες της Super League και της Football League όπως ο Πανιώνιος, η Λάρισα, η Παναχαΐκή και η Καλλιθέα.

Συνελήφθη από στελέχη του Λιμενικού Σώματος στο λιμάνι της Μύρινας στη Λήμνο απ' όπου κατάγεται, όταν πήγε να παραλάβει δέμα με κοκαΐνη, η οποία ήταν κρυμμένη μέσα σε... ρύζι, που του είχε σταλεί μέσω μεταφορικής εταιρίας.

Όπως αναφέρει το sportlesvos.gr, ο πρώην επιθετικός των Τρικάλων, αφέθηκε τελικά ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, καταβάλλοντας εγγύηση 5.000€.

Σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο "SL", σήμερα το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Μυτιλήνης, ο κ. Κούγιας έκανε λόγο για «σκευωρία» εις βάρος του πελάτη του, «που έχει σχέση με τη συμπεριφορά του στο ποδόσφαιρο», αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάποιοι τον έμπλεξαν στη συγκεκριμένη υπόθεση. Ο γνωστός ποινικολόγος πρόσθεσε πως «ανακριτής και εισαγγελέας αντελήφθησαν ότι έχει πέσει θύμα και γι' αυτό το λόγο υπήρξε από μέρους τους αυτή η κρίση», ενώ κλείνοντας ανέφερε ότι «στην εξέλιξη αυτής της υπόθεσης θα αποδείξουμε τους ισχυρισμούς, που προβάλλαμε σήμερα, οι οποίοι έγιναν για την ώρα δεκτοί».

Από την πλευρά του ο Ματθαίος Μαρουκάκης ευχαρίστησε τον συνήγορό του, με τον οποίο έχουν επίσης συνεργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν στην ΠΑΕ Λάρισα, ως πρόεδρος - ποδοσφαιριστής και αρκέστηκε να δηλώσει «Έχω πέσει θύμα πλεκτάνης».

Δείτε τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια και του ποδοσφαιριστή:

Σχετικές ειδήσεις