ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ! Πέθανε ξαφνικά ο Πέτρος Χαραλαμπόπουλος

ΣΟΚ! Πέθανε ξαφνικά ο Πέτρος Χαραλαμπόπουλος

Συγκλονισμένοι φίλοι, συγγενείς και όσοι τον είχαν γνωρίσει

Στην θλίψη έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Αμαλιάδας από τον ξαφνικό θάνατο του Πέτρου Χαραλαμπόπουλου του Αθανασίου, ιδιοκτήτη του κέντρου “Αγράμπελη” στη Χαβαρόβρυση.

Ο αγαπητός επαγγελματίας που στο μαγαζί του φιλοξένησε χιλιάδες κόσμου σε στιγμές γλεντιού για τους περισσότερους, έπεσε νεκρός σε μια τέτοια στιγμή.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, τα ξημερώματα της Κυριακής και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη ένα γαμήλιο γλέντι, όσοι βρίσκονταν εκεί, είδαν τον 53χρονο ξαφνικά να καταρρέει στο έδαφος. Όλοι πάγωσαν, η μουσική σταμάτησε και οι πιο ψύχραιμοι έσπευσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Παράλληλα εκλήθη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Παρά τις προσπάθειες ο 53χρονος δε φαινόταν να συνέρχεται και μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο Αμαλιάδας. Και εκεί οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν καθώς ήταν πλέον αργά.

Ο Πέτρος Χαραλαμπόπουλος είχε “φύγει”... την ώρα της δουλειάς του, την ώρα που φρόντιζε για να διασκεδάσει ο κόσμος που βρισκόταν στο κατάστημά του, όπως έκανε πάντα.

Όταν έφτασε το ασθενοφόρο αρκετοί ακολούθησαν στο νοσοκομείο με τα αυτοκίνητά τους, μαζί με το προσωπικό και την οικογένεια του 53χρονου, με την ελπίδα πως οι γιατροί θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Δυστυχώς όμως τα νέα ήταν τραγικά στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του Πέτρου Χαραλαμπόπουλου.

Σχετικές ειδήσεις