Παυλόπουλος: «Απαραδέκτως απαθής η διεθνής κοινότητα» απέναντι στο Κυπριακό

«Η θυσία και η ιερή μνήμη του…

Θανατηφόρο τροχαίο στο Περιστέρι

Τραγωδία στην άσφαλτο εκτυλίχθηκε το βράδυ του…

Λαμία - Σοκαριστικό βίντεο: Καρέ – καρέ η στιγμή που φορτηγάκι παρασύρει γυναίκα σε φαρμακείο

Λαμία: Καρέ - καρέ η εισβολή οχήματος…

Κάρπαθος: Τo SMS του στοίχισε 5.830 ευρώ!

Όλα τα είδη ηλεκτρονικής απάτης έχουν απασχολήσει…

Καιρός: Απαγόρευση απόπλου από Ζάκυνθο και Κεφαλονιά προς Κυλλήνη

Μαίνεται η κακοκαιρία, στο μεγαλύτερο μέρος της…

Ημιμαραθώνιος Κρήτης: Το διαφημιστικό με την Ελληνίδα μάνα που έγινε viral (vid)

Ημιμαραθώνιος Κρήτης: Το διαφημιστικό με την Ελληνίδα μάνα που έγινε viral (vid)

Με στόχο να προβληθεί πόσο σημαντική είναι για την υγεία μας η άσκηση, διοργανώνεται και φέτος για 3η συνεχή χρονιά ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης και για 4η χρονιά οι παράλληλοι αγώνες δρόμου Arkalochori Street Run 10χλμ - 5χλμ - 1000 μέτρων στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017.

Με σύνθημα «Το τρέξιμο και το περπάτημα είναι η πιο εύκολη άσκηση καθώς είναι οι πιο φυσικές κινήσεις του ανθρώπου», οι διοργανωτές καλούν να τρέξουν και να περπατήσουν στον Ημιμαραθώνιο, άνθρωποι με οποιαδήποτε φυσική κατάσταση και κάθε ηλικίας, από 6 έως 106 χρονών.

Στους αγώνες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όλοι ανεξαιρέτως, αθλητές αθλούμενοι και περιπατητές ανεξαρτήτως επιπέδου φυσικής κατάστασης. Το όριο τον 5 χιλιομέτρων είναι 1 ώρα και 5 λεπτά, χρόνος που μπορεί να γίνει και με αργό περπάτημα. Συγκεκριμένα στον Ημιμαραθώνιο μπορούν να συμμετέχουν μόνο όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Στα 10 χιλιόμετρα δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους και στα 5 χιλιόμετρα όσοι έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος την ηλικίας τους. Αθλητές κάτω των 18 χρονών θα πρέπει να έχουν την έγγραφη συγκατάθεση των γονέων τους.

Για την ασφαλή μάλιστα διεξαγωγή των αγώνων οι διοργανωτές έκριναν απαραίτητο να υπάρχει όριο στον αριθμό των συμμετεχόντων γι' αυτό καλούν τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή έγκαιρα επισημαίνοντας ότι στους προηγούμενους αγώνες οι εγγραφές έκλεισαν αρκετές ημέρες πριν με αποτέλεσμα αρκετοί αθλητές που δεν είχαν εγγραφεί εγκαίρως να μην καταφέρουν να λάβουν μέρος.

Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν με τους εξής τρόπους:

  • online στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.CreteHalfMarathon.com,
  • με χειρόγραφες αιτήσεις συμμετοχής σε επιλεγμένα καταστήματα από 1 Αυγούστου.

Για την προβολή του Ημιμαραθωνίου οι διοργανωτές δημιούργησαν διαφημιστικό βίντεο το οποίο έχει κλέψει τις εντυπώσεις και όπως λέγεται στη γλώσσα των social media έχει γίνει viral…

Μπορείτε να δείτε το επίμαχο σποτάκι παρακάτω, στο επίκεντρο του οποίου «βρίσκεται» η μάνα του αθλητή που ναι μεν προετοιμάζει τον γιο της και τον στηρίζει για τη συμμετοχή του… αλλά την ίδια ώρα είναι η «κλασσική» Ελληνίδα μάνα που πιέζει τόσο πολύ… από αγάπη όμως… το γιόκα της και φυσικά τρέχει μαζί του για να τον προστατέψει.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ