ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Είσοδο 10 ευρώ για δύο κοσμικές παραλίες ζητά η Ένωση Ξενοδόχων

Χανιά: Είσοδο 10 ευρώ για δύο κοσμικές παραλίες ζητά η Ένωση Ξενοδόχων

Τις προτάσεις της για την τουριστική αξιοποίηση, την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος κατέθεσε προς τις δημοτικές Αρχές Κισσάμου και Κανδάνου - Σελίνου, η Ένωση Ξενοδόχων Χανίων.

Μεταξύ των προτάσεων είναι και η καθιέρωση εισόδου 10 ευρώ σε Ελαφονήσι και Μπάλο για την κάλυψη των αναγκών καθαριότητας και περιποίησης των δύο περιοχών που παρουσιάζουν πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα, κυρίως κατά τους θερινούς μήνες.

Η Ένωση ξενοδόχων προτείνει, επίσης, την πλήρη απαγόρευση εισόδου σε τροχόσπιτα και σε ελεύθερη κατασκήνωση στις δύο περιοχές, ενώ, σύμφωνα με την Ένωση, το προσωπικό που θα προσλαμβάνεται για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών θα πρέπει να γνωρίζει άριστα αγγλικά και το ωράριό του θα πρέπει να καταμερίζεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να καλύπτει τουλάχιστον ένα δωδεκάωρο.

«Είναι ευθύνη μας να προστατεύσουμε τις συγκεκριμένες περιοχές, δεδομένου ότι αποτελούν πόλο έλξης για τους χιλιάδες επισκέπτες μας και μπορούν να γίνουν σημεία αναφοράς για την τουριστική ανάπτυξη όλης της Κρήτης» επισημαίνει η Ένωση Ξενοδόχων.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις