ΕΛΛΑΔΑ

Πτώση αεροσκάφους στη Λάρισα: Θρήνος στην κηδεία του σμηναγού Νίκου Γρηγορίου

Πτώση αεροσκάφους στη Λάρισα: Θρήνος στην κηδεία του σμηναγού Νίκου Γρηγορίου

Το τελευταίο «αντίο» είπαν συγγενείς και φίλοι στον αδικοχαμένο σμηναγό, που έχασε τη ζωή του το βράδυ της Τετάρτης (26/07) ότανκατέπεσε το μονοκινητήριο αεροσκάφοςστο οποίο επέβαινε, μαζί με τον επιχειρηματία Διονύση Τσεκούρα.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Ανοιξιάτικο Αμφιλοχίας το πρωί της Παρασκευής (28/07) για να αποχαιρετήσει τον 34χρονο Νίκο Γρηγορίου, τον αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας που άφησε την τελευταία του πνοή στα συντρίμμια του μικρού αεροσκάφους.

larisa ptwsi1

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή Δένδρα, λίγο έξω από τη Λάρισα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

larisa ptwsi2

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για την πτώση του αεροσκάφους στη Λάρισα

Η θλίψη ήταν χαραγμένη στα πρόσωπα των συγγενών, των φίλων, των συγχωριανών και των συναδέλφων του άτυχου 34χρονου που έδωσαν το «παρών» στην εξόδιο ακολουθία, η οποία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Ανοιξιάτικο.

grigoriou kideia5

Όπως αναφέρει το e-maistros.gr, της Εξοδίου Ακολουθίας προεξήρχε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς.

grigoriou kideia4

Συγκινητικό επικήδειο λόγο εκφώνησε συνάδελφος του Σμηναγού, εκπροσωπώντας την Πολεμική Αεροπορία, την οποία ο Νίκος Γρηγορίου υπηρέτησε με πίστη, πατριωτισμό και πάθος.

grigoriou kideia6

Το φέρετρο του άτυχου πιλότου στην τελευταία του κατοικία, σκεπάστηκε με την ελληνική σημαία. Άγημα της Πολεμικής Αεροπορίας απέδιδε τιμές την ώρα που η μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας παιάνιζε πένθιμα.

grigoriou kideia2

Πηγή φωτογραφιών: e-maistros.gr

Χθες, στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο επιχειρηματίας Διονύσης Τσεκούρας, ο δεύτερος επιβάτης του μοιραίου αεροσκάφους.

tsekoura kideia3

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Σχετικές ειδήσεις