ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Βρετανίδα καταγγέλλει πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού

Ρόδος: Βρετανίδα καταγγέλλει πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού

Την καταγγελία μίας 24χρονης Βρετανίδας ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τον σύντροφό της και έναν φίλο του, ερευνούν οι αστυνομικές αρχές της Ρόδου.

Σύμφωνα με την «Ροδιακή», η γυναίκα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο 20χρονος σύντροφός της από την Αλβανία και ένας 22χρονος φίλος του, από τη Ρόδο, την βίασαν, το βράδυ της Κυριακής.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η κοπέλα, αφού τελείωσε τη δουλειά της σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος μετέβη στο μαγαζί, όπου εργάζεται ο 20χρονος και τον περίμενε να σχολάσει.

Στη συνέχεια, μαζί με τον 22χρονο Ροδίτη πήγαν για φαγητό και αργότερα κατέληξαν στο δωμάτιο όπου διαμένει ο 20χρονος. Εκεί, η Βρετανίδα καταγγέλλει ότι οι δύο άνδρες την εξανάγκασαν να συνευρεθούν ερωτικά, παρά τη θέλησή της.

Οι δυο φερόμενοι ως δράστες κρατούνται και την Πέμπτη πρόκειται να προσαχθούν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου για να απολογηθούν. Σε βάρος τους έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη.

Και οι δύο κατηγορούμενοι αρνούνται τα όσα τους καταλογίζονται και δηλώνουν ότι η ερωτική πράξη έγινε με τη θέληση της 24χρονης Βρετανίδας, η οποία στη συνέχεια τους κατήγγειλε για να τους εκδικηθεί.

Σχετικές ειδήσεις