ΕΛΛΑΔΑ

ΟΑΣΘ: Στον εισαγγελέα προσέφυγε ο απερχόμενος πρόεδρος – Τι ζητά

ΟΑΣΘ: Στον εισαγγελέα προσέφυγε ο απερχόμενος πρόεδρος – Τι ζητά

Παράτυπη χαρακτηρίζει την τοποθέτηση των μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΣΘ, που ανακοινώθηκε χθες από τον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, ο απερχόμενος πρόεδρος του Οργανισμού Χρήστος Στεφανίδης.

Ο απερχόμενος πρόεδρος του ΟΑΣΘ Χρήστος Στεφανίδης προσέφυγε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ζητώντας με έγγραφο να του χορηγηθούν αντίγραφα πάσης φύσεως που αφορούν τις δραστηριότητες του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με το thessnews.gr, ο κ. Στεφανίδης δεν είχε κοινοποιηθεί εγκαίρως η ΚΥΑ που να ορίζει τα νέα μέλη του δ.σ. του Οργανισμού, ώστε να διευθετηθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες αποχώρησης του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου.

Βάσει του έγγραφου αιτήματος ζητείται να χορηγηθεί στην απελθούσα διοίκηση αντίγραφο του συνολικού αρχείου του τμήματος Προμηθειών του ΟΑΣΘ καθώς και πάσης φύσεως εγγράφων που συνάπτονταν με τη δράση του απερχόμενου Δ.Σ του ΟΑΣΘ (αντίγραφο βιβλίου πρωτοκόλλου ΟΑΣΘ, αντίγραφο βιβλίου πρακτικών συνεδριάσεων δ.σ. ΟΑΣΘ αντίγραφο συνολικού αρχείου συμβάσεων τηρούμενο στο τμήμα προμηθειών στο τμήμα προμηθειών του ΟΑΣΘ) σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή.

Σχετικές ειδήσεις