ΕΛΛΑΔΑ

Μυτιλήνη: Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την τραγωδία με τα δύο αδέλφια (pics)

Μυτιλήνη: Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την τραγωδία με τα δύο αδέλφια (pics)

Νέα στοιχεία για την τραγωδία με τα δύο νεκρά αδέλφια, που κάηκαν ζωντανά μέσα στο σπίτι τους, στη Μυτιλήνη, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lesvosnews.net, η φωτιά πιθανόν να προκλήθηκε από αναμμένο καντήλι.

Τραγική φιγούρα η ηλικιωμένη μητέρα τους, που πρόλαβε να βγει από το σπίτι, αλλά είδε τους δυο γιους της, ηλικίας 54 και 56 ετών, να χάνουν τη ζωή τους με τραγικό τρόπο.

Η άτυχη γυναίκα, που πριν από μερικά χρόνια είχε χάσει το σύζυγό της, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης σοκαρισμένη και με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Οι κάτοικοι της Μυτιλήνης είναι συγκλονισμένοι από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (11/08/2017). Οι δύο άνδρες βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν το σπίτι στο οποίο διέμεναν με τη μητέρα τους πήρε φωτιά, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η στέγη.

Ο συναγερμός στην Πυροσβεστική σήμανε λίγο μετά τις 02:30 για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε οικία στις εργατικές κατοικίες, αναφέρει το lesvosnews.gr.

Άνδρες της Πυροσβεστικής έφτασαν αμέσως στο σημείο που ξέσπασε η φωτιά, όμως η έντασή της ήταν τόσο μεγάλη που είχε κατακάψει το σπίτι και είχε καταρρεύσει η στέγη του.

Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, έξω από το σπίτι όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία με τα αδέρφια ήταν η μητέρα τους, η οποία ενημέρωσε τους πυροσβέστες ότι οι γιοι της βρίσκονται μέσα.

Δυστυχώς όμως οι δύο άνδρες δεν είχαν προλάβει να βγουν από το σπίτι όταν κατέρρευσε η στέγη του και βρήκαν τραγικό θάνατο.

Όπως αναφέρει το, τα δύο της παιδιά φέρονται να αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery του newsbomb.gr.

Πηγή: lesvosnews.gr, lesvosnews.net

Σχετικές ειδήσεις