ΕΛΛΑΔΑ

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Με ιδιόχειρο σημείωμα ζητά να μπει τέλος στον εφιάλτη

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Με ιδιόχειρο σημείωμα ζητά να μπει τέλος στον εφιάλτη

Συνεχίζεται το θρίλερ της απαγωγής του Κρητικού επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη, τον οποίο κρατούν οι απαγωγείς ήδη 4,5 περίπου μήνες.

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

Το σκηνικό αγωνίας εντείνει το ιδιόχειρο σημείωμα που έφτασε στα χέρια της οικογένειάς του. Αποτελεί μεν την πιο πρόσφατη ένδειξη ζωής του απαχθέντα, ωστόσο επιβεβαίωνει την οριακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο 54χρονος.

«Κάντε ό,τι μπορείτε για να τελειώσει! Δεν αντέχω άλλο...» φέρεται να γράφει ο επιχειρηματίας, ζητώντας από την οικογένειά του να βάλει τέλος στον εφιάλτη που ζει.

Το σημείωμα εντοπίστηκε στο πρανές του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, πέντε χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου είχε βρεθεί στικάκι με το βίντεο, το οποίο αποτελούσε την πρώτη ένδειξη ότι ο 54χρονος είναι ζωνταντός. Η δεύτερη απόδειξη ζωής βασίζεται στην απάντηση που έφτασε μέσω SMS στο ερώτημα που είχε τεθεί για το ποιoν είχαν συναντήσει ο ίδιος και η σύζυγος του σε πρόσφατο ταξίδι τους στο εξωτερικό.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, οι απαγωγείς εξακολουθούν να ζητούν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ τα οποία έχει σταθεί αδύνατο να συγκεντρώσει η οικογένεια, διαμηνύοντας πως κράτησαν τόσους μήνες τον 54χρονο και μπορούν να συνεχίσουν την ομηρία άλλους τόσους, περιμένοντας να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις τους.

Σχετικές ειδήσεις