ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαριστική μαρτυρία: Έτσι σκοτώθηκε ο οπαδός του ΠΑΟΚ

Σοκαριστική μαρτυρία: Έτσι σκοτώθηκε ο οπαδός του ΠΑΟΚ

Συγκλονιστική μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα - Ο άτυχος 24χρονος είχε πάει στην Λιβαδειά να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα

Ο άτυχος Χρήστος Μπακόλας τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι ενώ βρισκόταν στην Λιβαδειά για να παρακολουθήσει το αγώνα της αγαπημένης του ομάδας με τον Λεβαδειακό.

Κανείς δεν περίμενε την τραγική έκβαση που θα είχε η απόφαση του να μπει στο εσωτερικό του νερόμυλου και να αρχίσει να τρέχει χωρίς στην συνέχεια να μπορεί να τον σταματήσει καθώς η ταχύτητα που είχε αναπτύξει ήταν μεγάλη.

Ο άτυχος 24χρονος στην προσπάθεια του να απεγκλωβιστεί από το εσωτερικό του νερόμυλου, πανικόβλητος προσπάθησε να πηδήξει έξω.

Η απόφασή του αυτή στάθηκε μοιραία για τον Χρήστο Μπακόλα καθώς οι ακτίνες του νερόμυλου τον χτύπησαν στο κεφάλι και τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Αυτό ισχυρίζεται σε ανάρτησή του ένας φίλος του αδικοχαμένου Χρήστου σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook, στη σελίδα PAOK Voice.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

Στο σημείο της τραγωδίας έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που πήρε τον Χρήστο στο νοσοκομείο της πόλης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σχετικές ειδήσεις