ΕΛΛΑΔΑ

Γνωστός και αγαπητός Πατρινός ο πυροσβέστης που τραυματίστηκε στη Ζαχάρω (pics & vid)

Γνωστός και αγαπητός Πατρινός ο πυροσβέστης που τραυματίστηκε στη Ζαχάρω (pics & vid)

Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του πυροσβέστη, που τραυματίστηκε στο κεφάλι, όταν έπεσε πάνω του βράχος, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στη Ζαχάρω, την Τρίτη (22/8).

Ο Γιώργος Καρυώτης φέρει τραύματα στο κεφάλι και το πρόσωπο, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του κρίνεται καλή και έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, σύμφωνα με το dete.gr.

Ο πυροσβέστης που υπηρετεί στο πεζοπόρο τμήμα της 6ης ΕΜΑΚ διακομίστηκε από το νοσοκομείο του Πύργου στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», όπου τον εξέτασε νευροχειρουργός. Οι εκτιμήσεις των γιατρών αναφέρουν ότι μετά την κατάλληλη θεραπεία η υγεία του θα αποκατασταθεί πλήρως.

Όπως ομολογούν συνάδελφοί του, στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς ο βράχος που έπεσε στο κεφάλι του ήταν ογκώδης. Αμέσως μετά τον τραυματισμό του, στήθηκε επιχείρηση από δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που κατάφεραν να τον ανεβάσουν από τη χαράδρα και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο Γιώργος Καρυώτης είναι γνωστός πυροσβέστης από την Πάτρα όπου και διατηρεί σχολή μποξ και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, λατρεύει τα extreme sport, είναι γυμνασμένος και με γερή κράση, γεγονός που πιθανόν συνέβαλε θετικά στο να γλιτώσει τα χειρότερα από το ατύχημα που είχε.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery του newsbomb.gr.

Πηγή: dete.gr, firemastersface.blogspot.gr

Σχετικές ειδήσεις