Πανικός σε κηδεία: Ξέθαψαν νεκρό στη Φθιώτιδα - Έπαθαν σοκ τα παιδιά του

Πανικός σε κηδεία: Ξέθαψαν νεκρό στη Φθιώτιδα - Έπαθαν σοκ τα παιδιά του

Απίστευτο περιστατικό - Φωνές και μηνύσεις

Στο Αστυνομικό Τμήμα Σπερχειάδας, κατέληξαν το μεσημέρι της Τρίτης (22/8) εκδηλώνοντας την αγανάκτησή τους, οι συγγενείς ενός 68χρονου που έχασε τη ζωή του από ανακοπή στη Μακρακώμη.

Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, τα παιδιά του εκλιπόντα ανέθεσαν την κηδεία σε τοπικό Γραφείο Τελετών. Έδωσαν μάλιστα στον υπεύθυνο τα ρούχα και όλα τα απαραίτητα για να φροντίσουν τη σορό του πατέρα τους.

Η κηδεία του 68χρονου έγινε στις 12:00 το μεσημέρι στη Μακρακώμη. Μισή ώρα νωρίτερα η κόρη του νεκρού δέχθηκε τηλεφώνημα από το γραφείο τελετών ότι δεν ήταν δυνατόν να ανοιχτεί το φέρετρο λόγω της εικόνας που παρουσίαζε η σορός. Η κόρη, δεν αντέδρασε στην εντολή, παρόλο που όπως αργότερα είπε στους αστυνομικούς ήθελε να δει τον πάτερα της για τελευταία φορά.

Κατά τη διάρκεια της ταφής, όπως αναφέρει το Lamiareport.gr, κάποιοι συγγενείς και φίλοι παρατήρησαν ότι ο νεκρός δεν ήταν ντυμένος, αλλά σκεπασμένος με ένα σεντόνι.

Τα παιδιά του εκλιπόντα ενημερώθηκαν για το γεγονός, και αμέσως κάλεσαν τον υπεύθυνο του Γραφείου Τελετών. Μετά από έντονη φραστική αντιπαράθεση, γύρισαν στο νεκροταφείο και τον υποχρέωσαν να ξεθάψει τον πάτερα τους που μόλις είχαν θάψει.

Εκεί διαπίστωσαν ότι ο νεκρός δεν ήταν ντυμένος και περιποιημένος, ενώ εμφάνισε και κάποια σημάδια σήψης, που δεν δικαιολογούνται για την μια ημέρα, που μεσολάβησε μέχρι να γίνει η κηδεία.

Ακολούθησε η υποβολή μήνυσης στο ΑΤ Σπερχειάδας που συνέλαβε στο πλαίσιο του αυτοφώρου τον υπεύθυνο του γραφείου. Ο τελευταίος αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα και πλέον η υπόθεση θα συνεχιστεί στα δικαστήρια, αφού στη δικογραφία που σχηματίστηκε ο υπεύθυνος του γραφείου θα καθίσει στο εδώλιο με την κατηγορία της περιύβρισης νεκρού.