ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος για τη μικρή Μαρίζα – Πώς συνέβη η τραγωδία με το 2,5 ετών αγγελούδι

Θρήνος για τη μικρή Μαρίζα – Πώς συνέβη η τραγωδία με το 2,5 ετών αγγελούδι

Βαρύ πένθος επικρατεί σε Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία μετά το άκουσμα της τραγικής είδησης του χαμού της μικρούλας Μαρίας – Γεωργίας Κανελλοπούλου σε τροχαίο δυστύχημα.

Η τοπική κοινωνία είναι συντετριμμένη και ένα μεγάλο «γιατί» πλανάται σε όλους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κοριτσάκι βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο των γονιών της, όταν χωρίς να το αντιληφθούν οι γονείς άνοιξε την πόρτα, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο δρόμο.

Ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν λίγα μέτρα πίσω από το όχημα στο οποίο βρισκόταν η μικρή Μαρίζα με τους γονείς της, δεν μπόρεσε να αποφύγει το κακό και χτύπησε θανάσιμα το αγγελούδι.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά δεν στάθηκε δυνατό να μείνει στην ζωή.

Ο θρήνος της οικογένειας και της τοπικής κοινωνίας του Αιτωλικού είναι ανείπωτος.

Η θλιβερή είδηση κυκλοφόρησε αμέσως στη Βάρδα Ηλείας. Παππούς του αδικοχαμένου κοριτσιού στο Αιτωλικό είναι ο π. Χαράλαμπος Κανελλόπουλος. Η ενορία και η τοπική κοινωνία, φίλοι και συγγενείς της οικογένειας δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό γεγονός που στέρησε από μια οικογένεια το μωρό της, τη μικρή Μαρίζα.

O πατέρας της άτυχης Μαρίζας, Γιώργος Κανελλόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βάρδα. Ζούσε και εργαζόταν μόνιμα πια στο Αιτωλικό όπου παντρεύτηκε τη σύζυγό του Έλενα με την οποία είχαν αποκτήσει δύο παιδάκια.

Σχετικές ειδήσεις