Πανικός στα Χανιά: «Ξαφνικά ακούσαμε έναν πολύ δυνατό κρότο και μετά…» (pic)

Πανικός στα Χανιά: «Ξαφνικά ακούσαμε έναν πολύ δυνατό κρότο και μετά…» (pic)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πανικός επικράτησε στο Ενετικό Λιμάνι το περασμένο Σάββατο.

Άλογο που έσερνε άμαξα, κατέρρευσε την ώρα που έκανε βόλτα, αργά το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου μπροστά στα έντρομα μάτια θαμώνων και περαστικών.

Το ζώο χρειάστηκε έναν κουβά νερό και αρκετές προσπάθειες για να συνέλθει, ενώ σοκαρισμένοι Βρετανοί και Γερμανοί τουρίστες αποδοκίμασαν έντονα τον οδηγό για τις συνθήκες διαβίωσης του αλόγου. Στο μεταξύ, από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί αφού η περιοχή ήταν γεμάτη από κόσμο.

«Καθόμασταν σε διπλανή καφετέρια όταν ξαφνικά ακούσαμε έναν πολύ δυνατό κρότο. Ήταν τόσο μεγάλο το μπαμ που νομίζαμε ότι είχε πέσει κάποιο κτήριο» περιγράφει στο zarpanews.gr η κ. Μάρω που ήταν μπροστά στο περιστατικό. «Αμέσως μετά επικράτησε πανζουρλισμός. Οι τουρίστες άρχισαν να φωνάζουν ‘Ντροπή σας! Εξοντώνετε τα ζώα!’. Έπειτα κάποιοι μας απομάκρυναν, δεν μας άφησαν ούτε να πλησιάσουμε ούτε να βγάλουμε φωτογραφίες» περιγράφει. «Φαίνεται πως δεν του είχαν δώσει νερό για ώρες γιατί δεν μπορούσε να σηκωθεί με τίποτα. Προσπαθούσαν να το σηκώσουν όμως ξανάπεφτε. Έπειτα το έλυσαν, του έδωσαν και ήπιε έναν κουβά νερό και μετά συνήλθε» προσθέτει.

PHOTO GALLERY