Απαγωγή Λεμπιδάκη: Το μεγάλο «γιατί» των συμμαθητών του επιχειρηματία

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Το μεγάλο «γιατί» των συμμαθητών του επιχειρηματία

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΤΟ ΚΡΗΣΦΥΓΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που συμβαίνει στον Μιχάλη Λεμπιδάκη και την οικογένεια του. Το θρίλερ για τον επιχειρηματία συνεχίζετε καθώς βρίσκετε όμηρος στα χέρια απαγωγών τους τελευταίους  πέντε  μήνες 

 Ενα κολλάζ  με φωτογραφίες έφτιαξαν οι  συμμαθητές  από το Παγκρήτιο και ρωτούν "Γιατί"; Ενα γιατί που δεν μπορεί να απαντηθεί πια καθώς οι απαγωγείς έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, κάθε ανεκτό όριο ακόμη και γι αυτό που χαρακτηρίζουμε...εγκληματικότητα. Είναι φρίκη αυτό που συμβαίνει...

"Οι φίλοι και συμμαθητές , «τ’αδέλφια » του Μιχάλη , που μεγαλώσαμε μαζί , ...καρτερικά περιμένουμε , μαζί με την οικογένεια του και ολους τους φίλους του και μαζί με όσους τον γνωρίζουν και τον αγαπούν , αγωνιούμε , προσευχόμαστε , θυμώνουμε , αγανακτούμε .... Και ρωτάμε .. ΓΙΑΤΙ ; και ΠΟΤΕ ...θα τελειώσει όλο αυτό .... Και μέχρι την ημέρα ..που θα βρεθούμε ξανά όλοι μαζί ..αυτή η εικόνα , γεμάτη αγάπη , όνειρα, αναμνήσεις που μοιραστήκαμε για 12 χρόνια.." γράφει μία από τις συμμαθητριες.

Οπως έγραψε το cretalive ο Μιχάλης Λεμπιδάκης παραμένει όμηρος από το τέλος Μαρτίου.Η Αστυνομία εκτιμά ότι τον έχουν ακόμη στην Κρήτη.

Οι απαγωγείς, πέντε μήνες μετά την 30η Μαρτίου, εξακολουθούν να πιστεύουν ακράδαντα ότι έχουν το πάνω χέρι στις συνομιλίες (τις οποίες «συνομιλίες» έχουν αναπτύξει), απειλούν, βρίζουν και απαιτούν. Σε αυτό το κομμάτι η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει ουσιαστική εμπλοκή.

Το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης χειρίζεται αποκλειστικά η οικογένεια, η οποία έχει διαμηνύσει προς κάθε κατεύθυνση και σε όλους τους τόνους ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο ύψος των λύτρων που ζητούν.

 Δείτε το κολλάζ στο gallery του newsbomb 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την απαγωγή του επιχειρηματία