ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο ξύλο: Τον έστειλε στο νοσοκομείο επειδή είχε τέρμα τη μουσική στο αυτοκίνητο

Άγριο ξύλο: Τον έστειλε στο νοσοκομείο επειδή είχε τέρμα τη μουσική στο αυτοκίνητο

Έπεσε το ξύλο της αρκούδας... Νεαρός πλήρωσε ακριβά την ηχορύπανση που προκαλούσε με τη μουσική στο αυτοκίνητό του

Όλα συνέβησαν σε περιοχή έξω από την πόλη της Πάτρας.

Νεαρός οδηγός αυτοκινήτου πέρασε από το σημείο έχοντας στο τέρμα τη μουσική του οχήματός του!

Κάτοικος περιοχής ενοχλήθηκε και όταν ο νεαρός σταμάτησε στο φανάρι τον πλησίασε απειλητικά. Του έκανε νόημα να χαμηλώσει αλλά ο νεαρός εκνευρισμένος ανέβασε ακόμα περισσότερο την ένταση.

Αυτό ήταν! Ο κάτοικος άρπαξε μία καρέκλα και με αυτή χτύπησε το αυτοκίνητο του νεαρού που μαζί με την παρέα του είχε «μερακλωθεί»!

Ο νεαρός, οργισμένος όπως ήταν, βγήκε έξω από το αυτοκίνητο και αποφάσισε να «καθαρίσει» την υπόθεση! Όμως ο κάτοικος δεν «χαμπάριαζε»! Τον πλάκωσε στο ξύλο, ενώ στο επεισόδιο αναμείχθηκαν και άλλα άτομα και από τις δύο πλευρές.

Ο νεαρός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας»! Στην περιοχή προκλήθηκε αναστάτωση και χρειάστηκε η επέμβαση ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ, πληρωμάτων περιπολικών και ανδρών της ασφάλειας Πάτρας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση.

Άλλωστε κάποια άλλα άτομα έφεραν εκδορές και μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός τους.

Ο κάτοικος που αρχικά ήρθε σε διαπληκτισμό με τον οδηγό θέλησε να μεταβεί στο Νοσοκομείο για να δει τι συμβαίνει με την κατάσταση του νεαρού, αντιλαμβανόμενος προφανώς πως δεν θα έπρεπε το συμβάν να έχει τέτοια εξέλιξη. Λογάριαζε όμως χωρίς... τους φίλους και πιθανόν συγγενείς του νεαρού. Και εκεί είχαμε.... το δεύτερο επεισόδιο! Ο κάτοικος δέχθηκε επίθεση και στην κυριολεξία γλίτωσε τον τραυματισμό... στο παρά πέντε! Μηνύσεις πάντως μέχρι και προ ημερών δεν είχαν υποβληθεί!

Με πληροφορίες από: iliaoikonomia.gr

Σχετικές ειδήσεις