Τροχαίο από τα λίγα! Κοίταζαν το αντικριστό και… έπεσαν σε γκρεμό!

Τροχαίο από τα λίγα! Κοίταζαν το αντικριστό και… έπεσαν σε γκρεμό!

Απίστευτο ήταν το τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (26/8), όταν ένα αυτοκίνητο με 6 επιβαίνοντες έπεσε σε γκρεμό, στο ύψος της λίμνης του Ζαρού στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το e-mesara.gr, όλα έγιναν πριν τις 7:00 το βράδυ όταν το αυτοκίνητο έφυγε από τη λίμνη του Ζαρού και λίγο πριν την εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους για άγνωστο λόγο, έφυγε από την πορεία του και έπεσε σε γκρεμό..

Ευτυχώς στη μικρή πορεία που έκανε βρέθηκε μπροστά του μια λεμονιά και το σταμάτησε, αλλά το αυτοκίνητο γύρισε ανάποδα.

Αμέσως έτρεξαν άνθρωποι από τα γύρω μαγαζιά και έβγαλαν προσεκτικά τους επιβάτες, που ήταν στην πλειοψηφία τους μικρής ηλικίας παιδιά, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας.

Πολύ γρήγορα έφτασαν δυο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ένα από τις Μοίρες και ένα από την Αγία Βαρβάρα και μετέφεραν τρεις από τους επιβάτες αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια στο Ηράκλειο…

Η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και δεν εμπνέει ανησυχία!

Το αντικριστό αιτία του τροχαίου;

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, όπως είπαν και οι επιβαίνοντες του αυτοκινήτου, δίπλα στο δρόμο μετά τη λίμνη υπάρχει ταβέρνα, που είχε κοινωνική εκδήλωση εκείνη την ώρα και έψηνε αντικριστό σε εξωτερικό χώρο.

Οι άνθρωποι έβλεπαν πρώτη φορά αντικριστό και το μάτι τους έμεινε στυλωμένο πάνω σ΄ αυτό.

Αποτέλεσμα να μην δουν τον γκρεμό που πήγαινε το αυτοκίνητο και να πέσουν σε αυτόν! Το σίγουρο είναι το αντικριστό θα το θυμούνται για όλη τους τη ζωή!