ΕΛΛΑΔΑ

Αθήνα: Έτσι «έφαγε» 100.000 ευρώ από τον παντρεμένο εραστή της

Αθήνα: Έτσι «έφαγε» 100.000 ευρώ από τον παντρεμένο εραστή της

Μία γυναίκα από την Αλβανία κατάφερε μέσα σε τρία χρόνια να «φάει» τον από εραστή της 100.000 ευρώ, ως διατροφή για το παιδί που είχαν αποκτήσει από τον παράνομο έρωτά τους.

Για περίπου τρία χρόνια μία νεαρή από την Αλβανία εξανάγκαζε με απειλές τον παντρεμένο εραστή της να της δίνει χρήματα για να μην μιλήσει στη γυναίκα του για την εξωσυζυγική τους σχέση, αλλά και για το παιδί που είχαν αποκτήσει μαζί. Με αυτό τον τρόπο κατάφερε να… βάλει στην τσέπη συνολικά 100.000 ευρώ, ωστόσο, ο Άρειος Πάγος επικύρωσε την εφετειακή απόφαση, με την οποία είχε καταδικαστεί σε δέκα μήνες φυλάκιση (με τριετή αναστολή) για πλημμεληματική εκβίαση κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, το Ε’ Ποινικό Τμήμα του ανώτατου ακυρωτικού δικαστηρίου απέρριψε την αίτηση αναίρεσης που είχε ασκήσει η κατηγορούμενη κατά της απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, η οποία την έχει κηρύξει ένοχη. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην εν λόγο απόφαση, η νεαρή γυναίκα από την Αλβανία διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με τον άνδρα από το Φθινόπωρο του 2007 έως το καλοκαίρι του 2008, ενώ ήταν και οι δύο παντρεμένοι. Από τη σχέση αυτή, το παράνομο ζευγάρι απέκτησε το 2009 ένα κοριτσάκι.

Θα τον κατέστρεφε

Από τον Σεπτέμβριο του 2008, η κατηγορούμενη άρχισε να απειλεί τον πρώην εραστή της ότι θα αποκάλυπτε στη γυναίκα του το ένοχο μυστικό τους και ότι θα τον κατέστρεφε κοινωνικά και πολιτικά, εάν δεν της έδινε χρήματα. Ειδικότερα, στην προσβαλλόμενη απόφαση τονίζεται ότι αρχικά ζητούσε από τον εγκαλούντα να της καταβάλει 2.500 ευρώ το μήνα. Όμως, στη συνέχεια ανέβαζε τις απαιτήσεις της και απαιτούσε άλλοτε 3.000 ευρώ και άλλοτε 3.500 ευρώ για την κάλυψη των εξόδων διατροφής του παιδιού που απέκτησαν μαζί. Στο μεταξύ, η μοιραία γυναίκα της ιστορίας, χώρισε από το σύζυγό της και νοίκιασε ένα διαμέρισμα, το οποίο πλήρωνε ο πρώην εραστής της, όπως και όλα τα έξοδα της πολυτελούς διαβίωσής της, αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Σύμφωνα με την απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, την οποία επικύρωσε ο Άρειος Πάγος, συνολικά από τον Σεπτέμβριο του 2008 έως τον Ιούνιο του 2011 η κατηγορούμενη εξανάγκασε τον πρώην εραστής της να της καταβάλει 100.000 ευρώ.