Θλίψη: Πέθανε ο Σταμάτης Γκάβαλης

Θλίψη: Πέθανε ο Σταμάτης Γκάβαλης

Έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής (03/09/2017) στο Νοσοκομείο Χαλκίδας ο περιφερειακός σύμβουλος πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εύβοιας, Σταμάτης Γκάβαλης.

Ήταν βράδυ Σαββάτου (02/09/2017) όταν ο Σταμάτης Γκάβαλης αισθάνθηκε αδιαθεσία, αναφέρει το eviatop.blogspot.gr. Η σύζυγός του τον μετέφερε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του και λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε.

Ποιος ήταν ο Σταμάτης Γκάβαλης

Ο Σταμάτης Γκάβαλης Γεννήθηκε στην Χαλκίδα την 1 Νοεμβρίου του 1963. Ήταν πτυχιούχος μηχανολόγος μηχανικός με παράλληλες σπουδές στην διοίκηση επιχειρήσεων και πιστοποιημένο στέλεχος της Ελληνικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς
Η πολιτική του δράση αρχίζει στα φοιτητικά του χρόνια με την ένταξη του το 1983 στο στελεχιακό δυναμικό της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ευβοίας της οποίας διατέλεσε Πρόεδρος από το 1984 έως και το 1987 και μέλος της πρώτης Κεντρικής Επιτροπής της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.

Ο Σταμάτης Γκάβαλης συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα ως υπεύθυνος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Νομό Ευβοίας
Εκλεγόταν Δημοτικός Σύμβουλος Χαλκίδας επί τρείς τετραετίες, από το 1986 ως το 1990 με τον συνδυασμό του Λευτέρη Παπαγεωργόπουλου, από το 1990 ως το 1994 με τον συνδυασμό του Μιχάλη Κακαρά και από το 2006 με τον συνδυασμό του Δημάρχου Θανάση Ζεμπίλη.

Ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία το 2012

Το 1994 ο Σταμάτης Γκάβαλης ορίστηκε Αντιπρόεδρος στο παράρτημα της Ευβοίας του Forum για τον Πολυμερή Αφοπλισμό και την Ειρήνη και την Ασφάλεια της Ευρώπης.

Εκλεγόταν περιφερειακός σύμβουλος το 2010 και το 2014.

Ο Σταμάτης Γκάβαλης διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων και είναι Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης Χαλκίδος, των Μουσικών Συνόλων του Δήμου Χαλκιδέων και του ΣΤ’ Κ.Α.Π.Η. Χαλκίδας.
Ήταν Πρόεδρος της Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Δήμων Κεντρικής Εύβοιας όπου περιλαμβάνονται οι Δήμοι Χαλκιδέων, Ληλαντίων, Ανθηδώνας, Αυλίδας, Νέας Αρτάκης, Μεσσαπίων, Διρφύων, Ερετρίας και Αμαρύνθου.
Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Πηγή: eviatop.blogspot.gr