Θλίψη: Πέθανε ο γνωστός πρωταγωνιστής «Κατσουλίνος»

Θλίψη: Πέθανε ο γνωστός πρωταγωνιστής «Κατσουλίνος»

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών στο Γηροκομείο Αθηνών όπου ζούσε τον τελευταίο καιρό, ο ηθοποιός Βαγγέλης Κομματάς γνωστός ως Κατσουλίνος. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τρίτη στο Νεκροταφείο Ζωγράφου στις 4.00 το απόγευμα.

Ήταν ο θρύλος των μπουλουκιών ενώ η φυσιογνωμία του έγινε γνωστή από τη διαφήμιση στην οποία πρωταγωνίστησε για λογαριασμό γνωστής τράπεζας.

 

Σε μια από τις τελευταίες του συνεντεύξεις είχε πει

«Ίσως τα Χριστούγεννα να μην έρθουν ποτέ ξανά για μένα. Νομίζω πως θα φύγω σύντομα από τη ζωή. Και θα φύγω άδοξα. Μόνος και ξεχασμένος από όλους. Παρόλο που έζησα όλη τη δόξα των μπουλουκιών και των κέντρων. Παρόλο που όλοι με είχαν ως βασικό πρωταγωνιστή στα μπουλούκια και στους θιάσους τους. Τώρα ζω την απόλυτη ντροπή». Και συνεχίζει μιλώντας στην εφημερίδα Freddo: Κοιτάξτε με πώς κατάντησα. Εγώ, ο περίφημος "Κατσουλίνος" να περιμένω έναν άνθρωπο να μιλήσω μαζί του. Να μου αγγίξει το χέρι και να νιώσω την αγάπη του. Κοιτάξτε με και τραβήξτε φωτογραφίες για να δουν όλοι το κατάντημα μου. Για μένα είναι λύτρωση να φύγω από εδώ μέσα, να βρεθώ σε ένα σπίτι και εκεί να κλείσω για πάντα τα μάτια μου. Αν μπορούσα, θα έβγαινα έξω να πεθάνω, ακόμα και σε ένα πεζοδρόμιο. Γιατί ξέρω ότι επειδή οι Έλληνες είμαστε πονόψυχος λαός, κάποιας θα με πάρει να με θάψει. Δεν θέλω να φύγω σαν το σκυλί στο αμπέλι, θέλω να μου ανάβουν ένα κεράκι όταν φύγω. Κάτι προσέφερα και εγώ. Δεν έχω στον κόσμο κανέναν. Μόνο έναν ανιψιό, που βρίσκεται μακριά, σε νησί. Κανέναν άλλον. Ούτε συγγενείς, ούτε φίλους. Όλοι με έχουν ξεχάσει. Ίσως νομίζουν ότι έχω πεθάνει. Μακάρι. Για μένα θα ήταν προτιμότερο από αυτή την ντροπή που ζω».