ΕΛΛΑΔΑ

Τρίκαλα: Γιατί αυτός ο γάμος έγινε viral; Δείτε απίστευτες φωτογραφίες

Τρίκαλα: Γιατί αυτός ο γάμος έγινε viral; Δείτε απίστευτες φωτογραφίες

Οι εικόνες του γάμου τους, κάνουν το γύρο του διαδικτύου...

Λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου δυο νέα παιδιά από το Γριζάνο Τρικάλων ανέβηκαν στο τρακτέρ. Φυσικά όχι για να πάνε στο χωράφι, μιας και ο γαμπρός είναι αγρότης στο επάγγελμα αλλά για να παντρευτούν. Ο Τίμος Ευθυμίου και η Ιωάννα Δελγεράκη, ανέβηκαν στο τρακτέρ, επιλέγοντας ένα ιδιαίτερο τρόπο για να πάνε στο γάμο, κεντρίζοντας την προσοχή των κατοίκων του χωριού.

KRL 3593

Η εντυπωσιακή άφιξη του γαμπρού στην εκκλησία, όχι βέβαια με ρούχα εργασίας, αλλά με κουστούμι, έγινε πάνω στο τρακτέρ, το οποίο είχε στολιστεί αναλόγως με λουλούδια και τούλια. Ο νεαρός αγρότης δεν αφίχθη μόνος στην εκκλησία, ακολουθούσαν και οι φίλοι του, πάντα με τρακτέρ. Λίγο αργότερα τα μπρατίμια του γαμπρού (φίλοι) επισκεπτόταν την οικία της νύφης, η οποία δεν δίστασε να ανέβει και η ίδια στο αγροτικό μηχάνημα για να οδηγηθεί στην εκκλησία. Κατά την άφιξη της νύφης σείστηκε το χωριό από τις κόρνες των τρακτέρ που ακούστηκαν σε όλη την περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας και του Θεσσαλικού κάμπου.

KRL 3535

Λίγο αργότερα τα μπρατίμια του γαμπρού (φίλοι) επισκεπτόταν την οικία της νύφης, η οποία δεν δίστασε να ανέβει και η ίδια στο αγροτικό μηχάνημα για να οδηγηθεί στην εκκλησία.

KRL 3648

Κατά την άφιξη της νύφης σείστηκε το χωριό από τις κόρνες των τρακτέρ που ακούστηκαν σε όλη την περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας και του Θεσσαλικού κάμπου.

KRL 3861

Το τρακτέρ πάντως αποδείχτηκε πως ήταν μεταφορικό μέσο για όλη τη διάρκεια του γάμου καθώς το νέο ζευγάρι μετά την τελετή αναχώρησαν με το αγροτικό μηχάνημα πραγματοποιώντας βόλτα στο χωριό μαζί με τους κουμπάρους τους, Δημήτρη Γιώτα και Έλενα Καλαμπούκα, λίγο πριν οδηγηθούν στην οικία του γαμπρού που πραγματοποιούνταν παραδοσιακό γλέντι.

Πηγή: krinitrikalon.gr