ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: 33χρονη βίωνε τον εφιάλτη στα χέρια κυκλώματος σωματεμπόρων

Θεσσαλονίκη: 33χρονη βίωνε τον εφιάλτη στα χέρια κυκλώματος σωματεμπόρων

Τον εφιάλτη έζησε μία 33χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία στα χέρια κυκλώματος σωματεμπορίας, που την εξανάγκαζαν να εκδίδεται στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Το κύκλωμα αποτελούσαν έξι ομοεθνείς της, από τους οποίους συνελήφθησαν τρία άτομα, δύο άνδρες ηλικίας, 30 και 32 χρόνων, καθώς και μια γυναίκα 32 ετών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Μάιο, όταν ένας Βούλγαρος υποσχέθηκε στην 33χρονη ότι θα της έβρισκε εργασία και αρχικά τη μετέφερε σε πόλη της Βουλγαρίας, εξαναγκάζοντάς την να διαμείνει για περίπου μία εβδομάδα στο σπίτι του μαζί με τη γυναίκα του.

Στη συνέχεια, οι δράστες τη μετέφεραν στη Σόφια, όπου την «πούλησαν» έναντι χρηματικού ποσού στην 32χρονη συλληφθείσα και σ' έναν ακόμη συνεργό τους.

Η περιπέτεια της γυναίκας δεν σταμάτησε εκεί όμως. Τα μέλη του κυκλώματος την μετέφεραν διαδοχικά σε δύο διαμερίσματα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, όπου την κατακρατούσαν παρά τη θέλησή της και με τη χρήση βίας την ανάγκαζαν να εκδίδεται στο δρόμο έναντι διαφόρων αμοιβών σε πελάτες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους.

Σχετικές ειδήσεις