ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός τώρα: Γενικά αίθριος με μικρή άνοδο θερμοκρασίας

Καιρός τώρα: Γενικά αίθριος με μικρή άνοδο θερμοκρασίας

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, Πέμπτη (7/9) με κύρια χαρακτηριστικά τους ανέμουςδυτικών διευθύνσεων, στο Αιγαίο 3 με 5 μποφόρ και τη μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά:

Στην Αττική θα είναι γενικά αίθριος ο καιρός και οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Παρομοίως και στη Θεσσαλονίκη, όπου οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και βαθμιαία μετά το μεσημέρι νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα ανέβει στους 15 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη: Γενικά αίθριος. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 13 έως 30 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και σταδιακά από το μεσημέρι θα γίνουν δυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 32 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί και από το μεσημέρι στα ανατολικά βαθμιαία νότιοι 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 16 έως 31 βαθμούς κελσίου και στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη: Αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αίθριος καιρός, με ανέμους βόρειους βορειοδυτικούς
3 με 5 και στα νότια μέχρι το μεσημέρι τοπικά έως 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 22 έως 29 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σχετικές ειδήσεις