Φάρσαλα: Σπαραγμός στην κηδεία του μικρού Νίκου

Φάρσαλα: Σπαραγμός στην κηδεία του μικρού Νίκου
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού είπαν το τελευταίο «αντίο» συγγενείς και φίλοι του άτυχου Νίκου που έχασε τη ζωή του, όταν έπεσε σε ανοιχτό φρεάτιο στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου του Παιδιού.

Ράγισαν καρδιές το πρωί της Πέμπτης (07/09) στα Φάρσαλα, εκεί όπου συγγενείς, φίλοι και απλοί πολίτες έσπευσαν να πουν το τελευταίο αντίο στον μόλις 2,5 ετών Νίκο, που έχασε τη ζωή του πέφτοντας σε φρεάτιο, σε χώρο φιλοξενίας του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Η νεκρώσιμη πομπή πέρασε από κεντρικούς δρόμους της πόλης των Φαρσάλων υπό τους ήχους του τραγουδιού της Ελένης Βιτάλη «παιδί μου, σπλάχνο μου».

Η οργή ξεχείλιζε από τα στόματα με συνθήματα κατά του «Χαμόγελου του παιδιού» αλλά και των αρχών, να συνοδεύουν τον οδυρμό και το μοιρολόγι της οικογένειας αλλά και των συγγενών για τον άδικο χαμό του μικρού αγγελουδιού.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος των Ρομά στα Φάρσαλα κ. Μπάμπης Δημητρίου εξέφρασε τη μεγάλη λύπη του γι’ αυτό που συνέβη στον μικρό Νίκο, τον οποίο όπως χαρακτηριστικά είπε «θεωρούμε όλοι οικογένειά μας». Ζήτησε παράλληλα την παραδειγματική τιμωρία των υπαιτίων της τραγωδίας, εκφράζοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζεται πως ο μικρός έχασε τη ζωή του την περασμένη Τρίτη, πέφτοντας σε αγωγό λυμάτων στο χώρο των εγκαταστάσεων του «Χαμόγελου του Παιδιού» που βρίσκονται στην Αρχαία Κόρινθο. Στον ίδιο χώρο επίσης φιλοξενούνται δύο ακόμα αδερφάκια του τους τελευταίους 6 μήνες, καθώς η οικογένεια αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.

Όπως γράφει το onlarissa.gr η τελετή έλαβε χώρα υπό τη διακριτική παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμενων.

PHOTO GALLERY