ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΘ 2017: Ένταση στην πορεία της ΠΟΕΔΗΝ (pics&vid)

ΔΕΘ 2017: Ένταση στην πορεία της ΠΟΕΔΗΝ (pics&vid)

ΔΕΘ 2017 - Ειδήσεις: Ένταση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας την οποία πραγματοποίησαν το πρωί του Σαββάτου (09/09) στους χώρους της ΔΕΘ, εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

«Υπήρξε μια ομάδα συνδικαλιστικών στελεχών που μπήκε στο χώρο της ΔΕΘ προσπαθώντας να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό» επισήμανε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της ΠΟΕΔΗΝ, Πέτρος Κετικίδης και ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι έχουν ζητήσει τρεις φορές ραντεβού με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Συμμετέχουμε στην απογευματινή κινητοποίηση των συνδικάτων στο άγαλμα του Βενιζέλου. Θα διαδηλώσουμε με κορύφωση στη νότια πύλη της έκθεσης» πρόσθεσε.

Στο μεταξύ, μηχανοκίνητη πορεία πραγματοποίησαν οι διανομείς φαγητού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού στην πόλη για τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης. Στα αιτήματά τους περιλαμβάνονται η εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας, η πλήρης ασφάλιση για όλους, η πληρωμή δώρων, επιδόματος αδείας, υπερωριών και προσαυξήσεων και η χορήγηση επιδόματος επικινδυνότητας.

Σχετικές ειδήσεις