ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Έχασε την ταυτότητά της και… ανακάλυψε πως ήταν παντρεμένη

Κρήτη: Έχασε την ταυτότητά της και… ανακάλυψε πως ήταν παντρεμένη

Μία απίστευτη περιπέτεια βιώνει μία 23χρονη κοπέλα από το Ηράκλειο της Κρήτης, η οποία… ανακάλυψε πως είχε παντρευτεί εν αγνοία της!

Το καλοκαίρι του 2014, η νεαρή έπεσε θύμα κλοπής ενώ κινείτο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα, όταν άγνωστοι της έκλεψαν το πορτοφόλι με την ταυτότητα και τις κάρτες. Η 23χρονη δήλωσε την κλοπή στην αστυνομία και εξέδωσε νέα αστυνομική ταυτότητα, όπως αναφέρει το cretalive.gr.

Πριν από μερικές μέρες κι ενώ η 23χρονη ετοιμάζεται για το μεταπτυχιακό της στην Αγγλία, ζήτησε από το Δήμο Μινώα Πεδιάδος, όπου βρίσκεται η οικογενειακή της μερίδα, ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και... έκπληκτη ανακάλυψε ότι ήταν παντρεμένη με έναν 50χρονο Πακιστανό, με τον οποίο μάλιστα είχαν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης!

Προφανώς, αυτός που έκλεψε την ταυτότητά της την χρησιμοποίησε για να νομιμοποιήσει έναν αλλοδαπό που με την κλεμμένη ταυτότητα εμφανίστηκε ενώπιον συμβολαιογράφου και τέλεσε πράξη συμβίωσης με μία «νύφη», προκειμένου να αποκτήσει την ιδιότητα του Έλληνα πολίτη.

Και αυτό, παρά το γεγονός ότι η 23χρονη είχε καταγγείλει την κλοπή των προσωπικών της στοιχείων δύο εβδομάδες νωρίτερα...

Πηγή: cretalive.gr

Σχετικές ειδήσεις