ΕΛΛΑΔΑ

Παρατείνεται κατά 6 μήνες η θητεία της διοίκησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Παρατείνεται κατά 6 μήνες η θητεία της διοίκησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Η Διεθνής Ομοσπονδία Ερυθρού Σταυρού αποφάσισε να δώσει παράταση έξι μηνών στην παρούσα, προσωρινή διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.), προκειμένου να διεκπεραιώσει το έργο της.

Αντιπροσωπεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, μετά από εξουσιοδότηση των μελών του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου, μετέβη στη Γενεύη για προγραμματισμένη συνάντηση με το Διεθνή Ερυθρό Σταυρό, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017.

Η αντιπροσωπεία αποτελούνταν από τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ., Dr Αντώνιο Αυγερινό, και τα μέλη του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου και Πρέσβεις επί τιμή, Διονύσιο Κοδέλλα και Μιχαήλ Καμπάνη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, παρουσιάστηκε εκτενώς το έργο που επιτελείται, καθώς και οι δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός. Η συζήτηση διεξήχθη σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης, σεβασμού και διάθεσης απόλυτης συνεργασίας.

Ο Πρόεδρος, ο Γενικός Γραμματέας και τα Μέλη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ερυθρού Σταυρού εξέφρασαν την απόλυτη συμπαράσταση στο δύσκολο έργο της Διοίκησης του Ε.Ε.Σ., κατανοώντας τις θέσεις της. Στο πλαίσιο αυτό, η Διεθνής Ομοσπονδία Ερυθρού Σταυρού αποφάσισε να δώσει παράταση έξι μηνών στην παρούσα Διοίκηση, προκειμένου αυτή να προχωρήσει απρόσκοπτα στη διεκπεραίωση του έργου της.

Σχετικές ειδήσεις