Βίντεο σοκ στη Ρόδο: Ληστές χτύπησαν επιχειρηματία μπροστά στα μάτια της κόρης της

Βίντεο σοκ στη Ρόδο: Ληστές χτύπησαν επιχειρηματία μπροστά στα μάτια της κόρης της

Τον τρόμο στα χέρια δύο κρανοφόρων ληστών έζησε η ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου στην Ιαλυσό της Ρόδου, με αυτόπτη μάρτυρα, την ίδια της την κόρη, που είναι μόλις 7 ετών. 

Η κ. Ελευθερία Τζωρτζή, που διατηρεί το κοσμηματοπωλείο «Άνοιξη», μίλησε στη Ροδιακή για τον εφιάλτη που έζησε, δίνοντας στη δημοσιότητα και το σοκαριστικό βίντεο όπου καταγράφεται η επίθεση.

Οι δύο δράστες, εισέβαλαν στο κατάστημα λίγο μετά τις 21.30 το βράδυ του Σαββάτου και με την απειλή περίστροφου απαίτησαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιό της. Η ίδια, αν και αρχικά φοβήθηκε, αντιστάθηκε στους δύο δράστες, ο ένας από τους οποίους δεν δίστασε να την αρπάξει από το λαιμό και να την ρίξει στο πάτωμα. Ο δεύτερος που είχε μπει πίσω από τις βιτρίνες για να αρχίσει να αφαιρεί κοσμήματα, καταλαβαίνοντας ότι η κατάσταση θα έφθανε στα άκρα, επέστρεψε στον συνεργό του και τον απέτρεψε από να προχωρήσει στα χειρότερα.

Και οι δύο έφυγαν χωρίς να πάρουν το παραμικρό αντικείμενο, με την ιδιοκτήτρια να τους φωνάζει: «Και να με σκοτώσετε εγώ το χρηματοκιβώτιο δεν σας το ανοίγω!».

Η 7χρονη κόρη της ιδιοκτήτριας έζησε λεπτό λεπτό το σκηνικό του τρόμου που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της, όπως και οι γονείς της κ. Τζωρτζή, οι οποίοι παρακολούθησαν τα όσα διαδραματίστηκαν μέσω της κάμερας ασφαλείας και αμέσως ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές.

Οι δράστες έφυγαν από το σημείο, με ένα μικρό δίκυκλο, σκούρου χρώματος, το οποίο είχαν αφήσει σε σκοτεινό σημείο, 50 περίπου μέτρα από το κατάστημα.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Πηγή: Ροδιακή