ΕΛΛΑΔΑ

Η στιγμή της επίθεσης στο συνεργείο του ΑΝΤ1 (pic)

Η στιγμή της επίθεσης στο συνεργείο του ΑΝΤ1 (pic)

Τη στιγμή της επίθεσης που δέχθηκε το συνεργείο του ΑΝΤ1, κατά τη διάρκεια της πορείας στη μνήμη του Παύλου Φύσσα περιέγραψε στο «Καλημέρα Ελλάδα» ο δημοσιογράφος του καναλιού, Χρήστος Μαζανίτης.

Δύο τεχνικοί και ο ίδιος δέχθηκαν επίθεση ενώ κάλυπταν την πορεία, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Το συνεργείο βρισκόταν στη συμβολή των οδών Σαλαμίνος και Ψαρών, όπου, όπως είπε ο Χρήστος Μαζανίτης, «δύο πολίτες ήταν τραυματισμένοι και πεσμένοι στο έδαφος».

Πρόκειται για πολίτες που είχαν βγει για να προστατέψουν τις περιουσίες τους, όπως εξήγησε ο ίδιος.

«Εμείς κινηθήκαμε προς την Αγίου Δημητρίου, όπου είχαν στηθεί μπλόκα με κάδους», συνέχισε ο δημοσιογράφος.

«Ο Αλέξης είχε την κάμερα και δέχθηκε πρώτος επίθεση κι ο Θωμάς έσπευσε να τον προστατέψει. Τότε, είδα ότι κάποιος ερχόταν από πίσω του, κρατώντας ένα σιδερένιο αντικείμενο, σαν κολώνα στο χέρι, και πήγα να προστατέψω τον συνάδελφο».

Στο σημείο έφτασαν ακόμα δύο συνάδελφοι, και οι τρεις μαζί προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα, όταν «κάποιος που κρατούσε κάτι σαν μάρμαρο ή πέτρα, με χτύπησε από πίσω στο κεφάλι».

Ο ηχολήπτης, Θωμάς Μελέτης τραυματίστηκε πιο σοβαρά. Υπέστη κάταγμα στη μύτη και έχει χτυπήσει τα πλευρά του, όμως πήρε εξιτήριο και είναι καλά στην υγεία του.

Ο Χρήστος Μαζανίτης και ο Αλέξης Πόνσε τραυματίστηκαν ελαφρότερα και δε νοσηλεύτηκαν.

Να σημειώσουμε ότι η επίθεση καταδικάστηκε - μέσω ανακοινώσεων - από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία.

Σχετικές ειδήσεις