ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 22χρονος Αντώνης που βρήκε τραγικό θάνατο στο πολύνεκρο τροχαίο

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 22χρονος Αντώνης που βρήκε τραγικό θάνατο στο πολύνεκρο τροχαίο

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη τοτροχαίο δυστύχημαστις 3 τα ξημερώματα στο κέντρο τηΘεσσαλονίκης- με θλιβερό απολογισμό τρεις νεκρούς και μια σοβαρά τραυματισμένη κοπέλα - ερευνά η Τροχαία.

Κατά τη σφοδρή σύγκρουση των δύο μοτοσικλετών μεγάλου κυβισμού με ΙΧ αυτοκίνητο, που οδηγούσε 67χρονος Γερμανός, έχασαν τη ζωή τους οι δύο οδηγοί των δικύκλων, όπως επίσης ο συνεπιβάτης της μίας μηχανής. Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκροί είναι 22χρονος Έλληνας, 28χρονος Αλβανός κι ένας συμπατριώτης του δεύτερου, 51 ετών. Οι δύο τελευταίοι επέβαιναν στην ίδια μοτοσικλέτα και συνδέονταν συγγενικά. Σύμφωνα με το thestival.gr ήταν πατέρας και γιος.

Από το σημείο του δυστυχήματος (συμβολή οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Βασ. Γεωργίου) ανασύρθηκε σοβαρά τραυματισμένη 18χρονη Ελληνίδα (επέβαινε στην ίδια μηχανή με τον 22χρονο) η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», όπου νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», που δημοσιεύει και τις φωτογραφίες του, ο 22χρονος Αντώνης ήταν λάτρης των μοτοσικλετών και της ταχύτητας.

Συνοδηγός ήταν η 18χρονη φίλη του, φοιτήτρια στο ΑΠΘ.

Το ζευγάρι ήταν από τα πλέον αγαπημένα, με όνειρα για τη ζωή.

Ήδη στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης τους, τα μηνύματα για την υγεία της κοπέλας, αλλά και για το θάνατο του 22χρονου είναι εκατοντάδες.

troxaio thes6

Ο 67χρονος οδηγός του αυτοκινήτου κρατείται και ανακρίνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το τροχαίο προκλήθηκε όταν το Ι.Χ. ανέκοψε την πορεία των δύο μηχανών, οι οποίες, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυες, κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Δείτε γράφημα από το τροχαίο δυστύχημα:

troxaio thes3

Σχετικές ειδήσεις