«Χαροπαλεύει» ο 22χρονος που κεραυνοβολήθηκε από ρεύμα στη Σίνδο

«Χαροπαλεύει» ο 22χρονος που κεραυνοβολήθηκε από ρεύμα στη Σίνδο

«Εξαιρετικά κρίσιμη» χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του 22χρονου μετανάστη, ο οποίος «χτυπήθηκε» από ρεύμα υψηλής τάσης, στον σταθμό του ΟΣΕ, στη Σίνδο, το βράδυ της Τετάρτης (20/0).

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, επικαλούμενο σχετικές πληροφορίες, ο νεαρός νοσηλεύεται με βαριά εγκαύματα στο πρόσωπο, τον λαιμό, τα πόδια και τον θώρακα, στη Μονάδα Εγκαυμάτων του νοσοκομείου «Παπανικολάου».

Ο 22χρονος βρισκόταν μέσα σε βαγόνι εμπορικής αμαξοστοιχίας, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Αθήνα, όταν, περίπου στις 8 το βράδυ, η αμαξοστοιχία σταμάτησε στον σταθμό της Σίνδου κι εκείνος φέρεται να ανέβηκε στην οροφή βαγονιού, όπου ήρθε σε επαφή με ηλεκτροφόρα καλώδια.

Αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου έγινε ο πρώτος έλεγχος της κατάστασης της υγείας του και στη συνέχεια στο «Παπανικολάου».

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας, εκτός από τον 22χρονο, στην ίδια αμαξοστοιχία είχαν ανέβει άλλα τρία άτομα -πιθανότατα μετανάστες και αυτοί- αλλά όταν ο συρμός έκανε στάση στον συγκεκριμένο σταθμό, εκείνοι αποβιβάστηκαν και εξαφανίστηκαν.