ΕΛΛΑΔΑ

Πόνος και θλίψη για τους σμηνίτες: Τα σπαρακτικά μηνύματα στο Facebook

Πόνος και θλίψη για τους σμηνίτες: Τα σπαρακτικά μηνύματα στο Facebook

Βαρύ πένθος και θρήνος για τα δύο παλικάρια - Ράγισαν και οι πέτρες στις κηδείες – Τραγικές φιγούρες οι δικοί τους άνθρωποι

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πόσο άδικα και πρόωρα χάθηκαν τα δύο παλικάρια

Είχαν όλη τη ζωή μπροστά τους, έκαναν όνειρα για το μέλλον, αλλά... η μοίρα είχε άλλα σχέδια για τους δύο σμηνίτες, που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στα Παλιάμπελα Βόνιτσας στην Αιτωλοακαρνανία.

Οι τρεις σμηνίτες είχαν φύγει νωρίς το πρωί από το αεροπορικό απόσπασμα Αγρινίου, όπου υπηρετούσαν, με προορισμό τα σπίτια τους.

Σε μια επικίνδυνη στροφή, ενώ στην περιοχή έβρεχε και επικρατούσε ομίχλη, όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό.

tr9

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και μοιραία για τα δύο από τα τρία παλικάρια. Από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν νεκροί ο 19χρονος Λεωνίδας Χολέβας που καταγόταν από χωριό του Αστακού και ο 25χρονος Λεωνίδας Ζαχαράκης με καταγωγή από το Δοκίμι Αγρινίου.

Ο τρίτος σμηνίτης, 20 ετών από Ζευγαράκι Αγρινίου, νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Λευκάδας, αλλά σε κατάσταση σοκ.

TROX

Φωτογραφίες από το σημείο δείχνουν το Ι.Χ. αυτοκίνητο να έχει κυριολεκτικά διαλυθεί.

TROXAIO

Ράγισαν και οι πέτρες στις κηδείες

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η κηδεία του Λεωνίδα Ζαχαράκη, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Δοκιμίου.

Ήταν όλοι εκεί. Συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές, συμπαίχτες, σύσσωμο το χωρίο έδωσε το «παρών» για να αποχαιρετίσει το εξαιρετικό παιδί με το ταλέντο στο ποδόσφαιρο.

Τραγικές φιγούρες τα μέλη της οικογένειάς του, που δεν μπορούν να πιστέψουν το πόσο ξαφνικά και άδικα «έφυγε» το παλικάρι τους, στην καλύτερη ηλικία του.

K1
K2

Η κηδεία του δεύτερου σμηνίτη, του 19χρονου Λεωνίδα Χολέβα, τελέστηκε στις 12:00 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Στρογγυλοβουνίου. Και εκεί ίδιες εικόνες... Σπαρακτικές στιγμές με τους συγγενείς και τους φίλους του να έχουν συγκλονιστεί από την απώλεια του 19χρονου Λεωνίδα.

xolevas

Πολλά τα μηνύματα και από όσους δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στις κηδείες και έστειλαν τα συλλυπητήριά τους και τη συμπαράστασή τους στις οικογένειες μέσω Facebook.

Δείτε μερικά από τα μηνύματα:

tr1
tr2
tr3
tr4

Σχετικές ειδήσεις